O fetiță de 12 ani din Bacău va reprezenta România la un concurs international de afișe organizat de Lions Club International

LIONS CLUB „MOLDOVA” BACĂU și LIONS CLUB BACĂU „SF.GHEORGHE” organizează în colaborare cu COLEGIUL NAȚIONAL DE ARTĂ „GEORGE APOSTU” un concurs de afișe pentru pace. În acest an suntem deja la a IV a ediție și această colaborare tinde să devină o tradiție. Acest concurs are o structură piramidală. În prima etapă cluburile Lions din România organizează acest concurs local, lucrarile câștigătoare sunt apoi trimise la o jurizare națională organizată de Asociația Lions Club Internațional Districtul 124 România care alege din toate lucrările prezentate o singură lucrare ce va reprezenta țara noastră la concursul organizat la New York de catre Lions Club Internațional.

Click aici pentru prezentarea multimedia

Avem bucuria ca în acest an lucrarea ce a primit premiul I de la Lions Club „Moldova” Bacău să fie și câștigătoarea etapei naționale si va reprezenta România la concursul din SUA. Lucrarea aparține elevei SAVA BIANCA – 12 ani de la Colegiul Național de Artă „George Apostu” Bacău (prof. coordonator Lăzureanu Ioan).

Premiul I acordat de Lions Club Bacău „Sf.Gheorghe” a fost atribuit elevei PANȚIRU LOREDANA – 11 ani (prof. coordonator Lăzureanu Ioan).

Premiile speciale acordate de Lions Club „Moldova” Bacău au fost atribuite elevelor UNGUREANU ANA-MARIA, 13 ani și CIUBOTARIU MĂLINA, 12 ani (prof. coordonator Burlacu Ioan)
Toți elevii participanți au primit diplome de participare.

Echipa managerială a Lions Club „Moldova” Bacău formată din domnii ROMEL GUȚU președinte club, GEORGE BRĂESCU secretar și IOAN MOCANU director de imagine precum și dl. IOAN CATANĂ din partea Lions Club Bacău „Sf.Gheorghe” au evidențiat prin organizarea ireproșabila a acestei activitatăți dorința dumnealor de a sprijini adevaratele valori, talentele reale, dezvoltarea în randul copiilor participanți a sentimentului de solidaritate, pace și conlucrare.

Din partea Colegiului Național de Artă „George Apostu” acest proiect a fost sprijinit de d-na director DANIELA SIVIA BÎRZU și de profesorii catedrei de arte vizuale OVIDIU MARCIUC și BIANCA ROTARU, participanți în juriul de selectare a lucrărilor câștigătoare și profesorii coordonatori ai elevilor paricipanți la concurs IOAN LĂZUREANU și IOAN BURLACU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.