Banda de cersetori romani prinsa la Milano


Corespondenta din Milano
Cinci romani, dintre care 3 barbati si 2 femei, sint acuzati de faptul ca au cumparat pur si simplu un tinar conational la un pret de 2.500 de euro, obligindu-l sa cerseasca pe la semafoare. Pentru aceste creaturi odioase, baiatul reprezenta o investitie sigura, acesta din urma avind un grav handicap fizic la un picior.

La sfirsitul fiecarei zile baiatul trebuia sa-i multumeasca pe cei cinci, cersind cit mai multi bani si chinuindu-se cit mai mult pe strazile din Milano. Agentii de politie au fost pusi imediat pe urmele celor cinci in urma denuntului facut de o matusa a baiatului, care si ea , la rindul ei. a fost constrinsa impreuna cu sotul ei sa stea la semafoare, spalind parbrize.

In fiecare zi acestia cistigau intre 40 si 80 de euro, bani care intrau in posesia celor cinci. La sfirsitul anului cei doi au fost batuti atit de tare incit femeia a fugit ascunzindu-se ca sa-si salveze viata iar sotul ei ajuns la spital.

Pe data de 1 ianuarie, femeia s-a adresat Consulatului Roman din Milano pentru a putea da de urmele sotului ei si tot odata a cerut ajutor unui jurnalist italian care a convins-o sa ceara ajutor carabinierilor.

Din pacate acest episod nu este singular, nu este semafor sa nu vezi romani, nu este statie de metrou sa nu intilnesti cersetori romani, nu exista metrou sa nu auzi muzica interpretata de conationalii nostri.Articol din sectiunea: International
Etichete:

Un comentariu la “Banda de cersetori romani prinsa la Milano”

  1. Realitatea este aceasta, asa ca trebuie facut ceva in acest sens sa nu mai vedem oamenii care cersesc.

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Banda de cersetori romani prinsa la Milano