Au vândut doi cai furați în târg la Oncești

Doi băieți de 15 ani au fost depistaţi de poliţişti din Stănișești după ce au sustras doi cai, pe care i-au vândut ulterior în târgul de la Oncești contra sumei de 1800 de lei.

Poliţiştii Postului de Poliţie Stănişeşti au depistat în data de 4 august doi minori de 15 ani, bănuiți că au sustras două cabaline, pe care le-au vândut contra sumei de 1800 de lei unor cetăţeni din comunele Filipeni şi Ungureni.

Astfel, în noaptea de 02/03 august a.c., cei doi minori au pătruns în curtea locuinţei unui localnic, au sustras calul dintr-o anexă, după care s-au deplasat în târgul de animale din comuna Onceşti, unde l-au oferit spre vânzare unei persoane din comuna Filipeni, contra sumei de 1000 de lei.

În urma extinderii cercetărilor derulate de către poliţişti, a mai rezultat faptul că cei doi minori au sustras la data de 13 iulie a.c., de pe o păşune din comună, cabalina unui localnic pe care de asemenea au înstrăinat-o în târgul din Onceşti, contra sumei de 800 de lei unui bărbat din comuna Ungureni.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate.

Faţă de cei în cauză s-a întocmit dosar penal şi cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.