Anunț CRAB SA cu privire la calitatea apei potabile. Instituire program cu presiune redusă

Urmare a fenomenelor meteorologice din ultimele zile, s-a inregistrat o crestere a turbiditatii (grad de limpezime) apei brute provenite din acumularea Valea Uzului peste limitele normale care permit tratarea acesteia.

Personalul de specialitate al S.C. CRAB S.A. urmareste evolutia acestui parametru, insa in conditiile in care, in perioada urmatoare, se va constata cresterea turbiditatii, apreciem ca exista riscul afectarii programului de furnizare a apei in Municipiul Bacau.

ACTUALIZARE 3 iulie:
Conform monitorizarii efectuate de catre personalul S.C. CRAB S.A., nivelul turbiditatii apei brute preluata din barajul Poiana Uzului a continuat sa creasca peste limita maxima admisa in procesul de tratare. In aceste conditii, pentru a putea asigura o tratare corespunzatoare a apei potabile, suntem nevoiti sa procedam la reducerea debitului de apa bruta preluat din aceasta sursa.

Ca urmare, programul de furnizare a apei potabile, la parametrii normali, in ziua de 03.07.2018, va fi intre orele 07.00 – 22.00. In afara acestui interval furnizarea apei se va face la presiune redusa, in vederea acumularii stocului de apa necesar.

Functie de evolutia ulterioara a fenomenului vom reveni cu precizari privind programul normal de furnizare a apei potabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.