Aglomeratie infernala la intrarea in Bacau dinspre Traian


La podul de peste Siret, cel de la Holt, s-au format cozi lungi din ambele parti. Podul este in constructie lasand numai o banda functionala.

Termenul de incheiere a lucrarilor este la sfarsitul lunii aprilie/inceputul lui mai, deci inseamna ca trebuie sa mai asteptam si sa induram traficul acesta?

Semaforul este temporizat prost, iar multi conducatori auto decid sa treaca pe rosul. Se simte nevoia unui echipaj de la Politia Rutiera, dar din nefericire nu este nici unul prin preajma.

Pentru un exemplu de cat de lunga este coada de la Holt puteti da click pe imagine. Atentie, marimea 3456 x 2592 – 857 Kb.Articol din sectiunea: Actualitate
Etichete: , , , , ,

Un comentariu la “Aglomeratie infernala la intrarea in Bacau dinspre Traian”

  1. Asa este!
    Dupa ce ca am stat la coada, peste o ora, la celebrul pod descris mai sus, m-am mai delectat in acest timp si cu o serie de nesimtiti inconstienti (in special taximetristi) care depaseau intreaga coloana si apoi intrau pe pod pe culoarea rosie a semaforului blocand astfel intregul trafic.
    Politia probabil lipsea pentru ca ancheta cazurile numeroase de ciocnire a oalor rosii din aceste zile.
    Hristos a inviat

    1. ha, ha , ha….cu ce spui despre politie..NO COMMENT ! Dar cat despre coada…care e problema ?? E OK !!! Se mai intampla, uneori chiar zilnic de cel putin 2 ori pe zi. sa stam cate o ora pana parcurgem 2-3 km; Asta si in orase si state mult mai civilizate decat Bacaul ! E normal, e …trafic. Problema sunt acei conducatori auto mizerabili, din toate punctele de vedere, certati cu legea si care nu stiu a respecta codul rutier si nici altceva…Unde nu este …nici Dumnezeu nu cere…Asa ca : ” Taci si inghite ! ” – deviza familiei !!! Sincer nu fi suparat..trece si asta…toate trec!

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

Cezar M. Ignat este un fotograf semi-profesionist din Bacau. Mai multe pe siteul sau la adresa www.cezarignat.com
  Stiri din Bacau: Aglomeratie infernala la intrarea in Bacau dinspre Traian