Accident pe Calea Republicii din Bacau

În data de 25 martie, în jurul orei 18.00, pe Calea Republicii din Bacău, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În timp ce un bărbat de 33 de ani conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă de siguranţă şi a intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar în faţa sa.

După producerea accidentului, cei doi conducători auto s-au prezentat la Biroul Tamponări, pentru soluţionarea evenimentului de către poliţişti.

Aceştia au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost pozitiv pentru bărbatul de 33 de ani, aparatul indicând o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au condus pe bărbat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi i-au întocmit dosar penal.


A condus fără permis

În aceeași zi, un bărbat de 29 de ani, din comuna Solonţ a fost depistat în flagrant de poliţişti, pe DJ 117 din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis. În cauză poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.