A accidentat o persoană și a fugit de la locul accidentului

În data de 9 Martie, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați de către o femeie de 25 de ani, din Bacău, despre faptul că, în timp ce traversa regulamentar strada, pe marcajul pietonal, în zona unui spațiu comercial din oraș, a fost acroșată de un autoturism, al cărui conducător auto nu i-a acordat prioritate de trecere.

După producerea evenimentului, conducătorul auto a plecat de la fața locului fără a putea fi identificat de către victimă.

Ulterior, în urma cercetărilor, în jurul orei 19.30, polițiștii rutieri l-au depistat pe conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din comuna Horgești.

Femeia de 25 de ani a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Bacău, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Atât conducătorul auto cât și victima, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, pe numele tînărului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea po

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.