Trei spargeri într-o noapte în Filipeni [VIDEO]

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Traian au depistat și reținut un bărbat de 49 de ani, după ce în noaptea de 07/08 martie a sustras dintr-o instituție publică din comuna Filipeni un seif cu bani.

Poliţiştii, în urma investigațiilor efectuate, au depistat un bărbatul din comuna Filipeni care a pătruns prin efracţie în sediul unei instituții publice locale.

Din cercetari, s-a stabilit, faptul că în cursul aceleași nopți, bărbatul a pătruns prin efracție într-o casă nelocuită, din apropierea instituției, fără a sustrage vreun bun sau valoare, precum și în incinta unei unități de alimentație publică de unde a sustras și consumat produse alimentare.

Prejudiciul total creat este de aproximativ 5160 de lei.

Bărbatul este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 09 martie a.c., bărbatul de 49 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău iar pe numele lui, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile, fiind depus în Centrul de Retinere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.