200 de ani de învăţământ pedagogic românesc

Asociaţia Învăţătorilor din judeţul Bacău, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău şi cu Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău, vor organiza vineri, 9 noiembrie 2012, începând cu ora 9.00, în Sala de conferinţe a I.S.J. Bacău, programul de formare continuă „Specificitatea pedagogiei, ca ştiinţă socioumană. Dimensiuni istorice şi axiologice”.

Acesta este avizat de M.E.C.T.S., fiind destinat cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar.

Programul, coordonat de prof. univ. dr. Sorin Cristea şi de lector univ. dr. Diana Csorba, de la Universitatea din Bucureşti, se va desfăşura în cadrul activităţilor prilejuite de împlinirea a 200 de ani de învăţământ pedagogic românesc.

De asemenea, cu această ocazie, va fi lansată lucrarea „Şcoala activă: paradigmă a educaţiei moderne“, autor, lector univ. dr. Diana Csorba.

Seria de activităţi va continua cu un alt moment notabil.

Sâmbătă, 10 noiembrie 2012, începând cu ora 9.00, în Sala de conferinţe a I.S.J. Bacău, Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău, va organiza şi programul de formare continuă „Modele de abordare curriculară a educaţiei. Proiectarea curriculară a activităţii de instruire”, care va fi susţinut de prof. univ. dr. Sorin Cristea, de la Universitatea din Bucureşti şi care este, de asemenea, avizat de Ministerul Educaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.