Ziua culturală a tineretului onestean. Programul manifestarii

Asociaţia Onestin lansează o manifestare cu un impact deosebit în rîndul tinerilor, „Ziua culturală a tineretului oneştean”. „Această manifestare se va desfăşura pe 27 octombrie şi va cuprinde o expoziţie fotografică, o expoziţie de desen pe tema Copilărie, joc, tinereţe, cît şi spectacole artistice cu momente de dans, teatru – monolog, poezie, umor si muzică.

Inedit este faptul că aceste spectacole vor avea loc în spaţii neconvenţionale din municipiu”, ne-a spus preşedintele Asociaţiei Onestin, Florin Smarandi. Acţiunile acestei manifestări se înscriu într-un proiect sprijinit financiar de Ministerul Culturii şi Cultelor, prin intermediul Administraţiei Fondului Cultural Naţional.

Ziua Culturala a Tineretului Onestean este o componenta a proiectului “Centrul Cultural pentru Tineret ONESTIN“, realizat in parteneriat cu Colegiul Tehnic “Petru Poni“’, eveniment organizat de Asociatia de Tineret Onestin , sprijint financiar de Ministerul Culturii si Cultelor , prin Administratia Fondului Cultural National.

Program

Sambata 27 octombrie 2007
• ora 12:00 – Premierea lucrarilor din cadrul concursurilor de desen si fotografie si vernisarea celor mai bune lucrari.
Locatie: cancelaria Colegiului Tehnic “Petru Poni“ si Clubul Elevilor din acelasi colegiu.
• ora 13:30 – “Tineret in Actiune 2007-2013“ – masa rotunda cu privire la programe pentru tineret in comunitatea locala si programele europene de finantare pentru tineret.
Locatie: cancelaria Colegiului Tehnic “Petru Poni“
• ora 15:00-17:30 – Miniconcert coral, spectacol – concurs de muzica, dans, teatru, umor.
Locatie: Clubul Elevilor de la Colegiul Tehnic “Petru Poni“
• ora 18:00 – “ Seara Onestin“, conferinta duhovniceasca “Iubirea care ne lipseste“ precedata de lansarea cartii “Despre problemele tinerilor“.
Invitat: scriitor Danion Vasile
Locatie: Clubul Elevilor de la Colegiul Tehnic “Petru Poni“

Duminica 28 octombrie
• ora 16:00 – Vizionarea filmului “ 4 luni, 3 saptamani si 2 zile“, premiat la Festivalul de la Cannes. Locatie: Cinema Capitol.
• ora 19:00 – Seara de dans, muzica si umor a participantilor si organizatorilor, locatie Clubul Elevilor de la Colegiul Tehnic “Petru Poni“.

Nota: in urma tragerii la sorti, 100 dintre participantii si spectatorii din cadrul acestei manifestari vor beneficia de intrarea gratuita la filmul “ 4 luni, 3 saptamani si 2 zile“ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.