Zilele Bacaului 2011: de joi incepe Târgu’ de Procoavă

Primăria Municipiului Bacău si Asociaţia “Tezaure Necunoscute” din comuna Magura organizează începând de joi, 6 a lui Brumărel, adică Octombrie, și până duminică 9 Octombrie, între orele 10,00 si 19,00, in piaţeta din fata Casei de Cultură un targ de meșteri populari cu prilejul Zilelor Bacăului și în cinstea sărbătorii de Procoavă – Acoperământul Maicii Domnului!

”TÂRGU’ DI PROCOAVĂ”, aflat deja la cea de a III-a editie va reuni la Bacau in jur de 50 de meşteri populari, autentici, veniti din intreaga Moldovă și din toate provinciile Romaniei. Deschiderea oficială va avea loc joi 6 octombie la orele 14 iar in fiecare seară de la orele 17 in piațetă vor canta tineri interpreți de muzică populară și vor juca ansamburi folclorice din județul Bacău.

Parteneri in organizarea acestui targ sunt importante instituţii si organizaţii din Bacău şi din ţară: Complexul Muzeal “Iulian Antonescu” Bacau; Asociația Meșterilor Populari din Moldova, din Iași; Asociația Meșterilor Populari din Bucovina, din Suceava; Asociația Creatorilor Populari din Romania; Asociaţia Meşterilor Populari din Ţinutul Neamţ; Fundaţia pentru Meşteşuguri din Romania; Asociaţia „Mișcarea Europa Nova” din Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.