Zboruri Bacau-Paris, din nou la BlueAir

Blue Air a introdus zboruri regulate pe ruta Bacău-Paris, legând zona Bacău de capitala Franţei, unul dintre centrele globale de business şi de turism. Pasagerii pot alege dintre 2 curse săptămânale, operate în fiecare joi şi duminică. Preţul de pornire al biletelor este de 19,99 euro (taxe de aeroport incluse).

Sherif Ussama, Director General al Blue Air explică de ce această rută nouă este considerată un pas important în strategia companiei de a-şi extinde zona de acoperire: „Ruta Bacău-Paris nu este doar o legătură între două oraşe. Considerăm că prin introducerea acestei rute, Blue Air va oferi soluţii accesibile de călătorie şi de business nu numai celor din Bacău, cât şi clienţilor din întreaga regiune a Moldovei.” Paris este cea de-a cincea legătură externă directă de la Bacău, alături de Bologna, Londra, Roma şi Torino.

Compania BLUE AIR operează o flotă de 14 aeronave moderne (10 Boeing 737 şi 4 SAAB 340). 3 alte avioane vor fi livrate până la finalul anului 2010. Mai mult, în urma procesului de reînnoire a flotei demarat în 2008, compania a semnat un contract de achiziţie a încă 5 avioane Boeing 737-800 Next Generation.

Vremea pe aeroportul Bacau

Olimpia Filip

Inainte - Editie de Bacau Articole publicate pe Bacaul.ro cu permisiunea autorului.

2 comentarii la „Zboruri Bacau-Paris, din nou la BlueAir

 • sâmbătă, 22-05-10 la 21:43
  Permalink

  ok! nota 10 totusi nu am inteles eu bine? numai 20 euro?

  Răspunde
 • marți, 01-06-10 la 10:13
  Permalink

  datimi o adresa sa fac o rezervare pentru un drum la paris

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.