Week-end plin pentru jandarmii băcăuani


În urma acţiunilor specifice de patrulare de la sfârşitul săptămânii care a trecut, echipajele de jandarmi au identificat şi adoptat măsurile legale specifice împotriva unor persoane care au săvârşit anumite fapte penale.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, jandarmii din cadrul unui echipaj mobil de ordine şi siguranță publică din cadrul unităţii, sesizaţi prin intermediul serviciului unic de urgenţă 112, s-au deplasat la o locaţie de pe strada Avram Iancu din municipiul Bacău unde fuseseră semnalate fapte de distrugere şi violenţă. La faţa locului jandarmii l-au identificat pe Laurenţiu C. de 32 de ani care a spart geamul de la locuinţa mamei sale şi a lovit-o, pe fondul unor conflicte mai vechi.

Într-o altă situaţie, în aceeași noapte, un tânăr cu un comportament suspect a fost oprit de către jandarmi în timp ce încerca să se deplaseze cu o bicicletă. După efectuarea activităţilor specifice, s-a constatat că bicicleta a fost sustrasă de către acesta de la parterul unui bloc.

În ambele situaţii jandarmii au întocmit pe numele făptuitorilor dosare cu acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi violență în familie, respectiv infracţiunii de furt.

În continuare, cercetările vor fi efectuate de către organ ele de urmărire penală sesizate de către jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.