Vremea modifica cursurile unor scoli din judetul Bacau

Cursurile au fost suspendate, astăzi, în 31 de şcoli din patru judeţe ale ţării, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, care au împiedicat desfăşurarea activităţii, se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Potrivit Ministerului Educaţiei şi Cercetării, de la Inspectoratul Scolar Judeţean Bacau cursurile au fost întrerupte în trei şcoli din judeţul Bacău. Astfel, şcolile din comunele Filipeni, Somuşca şi Obârşia au întrerupt cursurile din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Cursurile în aceste unităţi de învăţământ vor reîncepe când vremea se va îmbunătăţii.

În localităţile Parnicea, Secuieni, Ungureni şi Pânceşti, programul a fost modificat prin cuplarea elevilor de la mai multe clase, pentru că profesorii nu au putut ajunge la ore iar la şcoala de Arte şi Meserii din Răchitoare frecvenţa elevilor a fost redusă.

Potrivit Ministerului, inspectoratele şcolare judeţene pot lua, în cazuri deosebite, cum sunt calamităţile naturale, temperaturi extreme şi inundaţii, măsuri de suspendare a cursurilor, urmând ca materia pierdută să fie recuperată până la sfârşitul anului şcolar.


Resurse: Vremea in Bacau

Vremea in Frumoasa
Vremea in Valea Seaca, N. Balcescu
Vremea in Cucuieti, Dofteana
Vremea in Pancesti, Sascut
Vremea in Dragugesti, Helegiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.