Vodafone – internet mobil de la 9 euro

Vodafone Romania va lansa, sambata, sase abonamente de Internet mobil in banda larga, pentru utilizatorii persoane fizice, dar si pentru clientii de business, la preturi cuprinse intre 9 euro/luna si 27 euro/luna, a anuntat, joi, operatorul.

Abonamentul de 9 euro/luna, ofera viteze de pana la 1 Mbps pentru un trafic lunar de 1 GB. Traficul de date care va depasi 1 GB nu va fi taxat suplimentar, dar viteza de transfer va scadea la 128 kbps.

„Dupa succesul pe care serviciile de date mobile in banda larga l-au avut in randul clientilor business, ne-am propus sa facem aceste servicii cat mai accesibile si clientilor persoane fizice din Romania. Cu abonamente care incep de la 9 Euro/luna, pentru contractele incheiate pe 2 ani, utilizatorii au la dispozitie pachete cu trafic de date nelimitat, cardul sau modemul Vodafone fiind oferite gratuit, cu marele avantaj al mobilitatii. Credem ca aceasta oferta va incuraja adoptarea serviciilor de Internet de catre toate categoriile de utilizatori din Romania”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Este vorba de sase abonamente de date mobile, respectiv doua noi pachete Unlimited Mobile Internet, cu trafic nelimitat, si patru pachete Mobile Internet & Office, cu trafic inclus. Abonamentul lunar Unlimited Mobile Internet de 9 Euro are viteze de pana la 1 Mbps pentru un trafic lunar de 1 GB. Traficul de date care depaseste 1 GB nu va fi taxat suplimentar, dar viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps.

Abonamentul Unlimited Mobile Internet de 15 Euro ofera viteza viteza de pana la 3,6 Mbps, pentru un trafic lunar de 2 GB. In cazul depasirii celor 2 GB, traficul suplimentar nu va fi taxat, dar viteza scade la 128 kbps.

Cele patru pachete Mobile Internet & Office cu trafic inclus de 1GB, 2GB, 4GB si respectiv 8 GB, ofera acces la Internet, la viteze de pana la 3,6 Mbps, la preturi de 12 euro, 15 euro, 18 euro si respectiv 27 euro pe luna. Traficul de date suplimentar se taxeaza cu 0,02 euro/ MB, pentru primele doua pachete, si cu 0,01 euro/ MB pentru pachetele cu 4 GB si 8 GB inclusi, viteza ramanand de 3,6 Mbps.

Pentru conecatrea mobila sunt puse la dispozitie patru dispozitive, respectiv cardul de dateVodafone Mobile Connect Card (pentru utilizatorii de laptop), Express Data Card (pentru utilizatorii de laptop cu slot PCI Express), modemul USB Vodafone Smart Modem si Pebble USB Modem (ultimele doua sunt disponibile atat pentru utilizatorii de laptop, cat si pentru cei de PC), la preturi care variaza in functie de pachetul ales si de perioada contractuala.

Pentru toate abonamentele de Internet, incheiate pe o perioada de 2 ani, dispozitivele Vodafone Mobile Connect Card, Express Data Card si Vodafone Smart Modem sunt oferite gratuit. Pebble USB Modem, cel mai nou dispozitiv portabil intrat in portofoliul Vodafone Romania, este oferit gratuit numai pentru abonamentul Mobile Internet & Office 8 GB, incheiat pe o perioada de 2 ani.

HotNews.ro

One thought on “Vodafone – internet mobil de la 9 euro

  • luni, 02-06-08 la 22:43
    Permalink

    cind putem avea viteza de 1mbps si in onesti?am abonamentul de 3 luni si nu pot face mai nimic cu el,deschide al drq de greu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.