Vocea Bacaului: e nevoie de limitator de viteza pe strada Letea

Domnule primar, va adresez urmatoarea rugaminte:
Locuiesc in cartierul Letea, la blocul nr. 11. Datorita faptului ca tot traficul inspre zona NARCISA a fost directionat prin cartierul mai sus mentionat ne confruntam de ani de zile cu nesimtirea conducatorilor auto.

In intersectia din acest cartier (bl.11, bl.13, Orizontului 2) s-au facut marcaje pietonale. Cei care vin de pe str. Letea sunt obligati sa cedeze trecerea., cei care vin de pe Milcov sau de pe Garofitei (cei care vin pe sub pod) au prioritate.

Credeti-ma ca „AMARATUL” de pieton in aceasta intersectie este nevoit sa acorde el prioritate autovehicolelor pe trecerea de pietoni. Nu va relatez din auzite, va relatez cazuri pe care le-am trait personal, de doua ori am scapat la limita si de doua ori eram cu fiul meu in carut. Sa nu mai spun de cuvintele urate adresate mamelor care trec strada cu copii in brate sau in carut, singura lor vina fiind ca au trecut pe o trecere consfintita prin lege.

Rugamintea mea domnule primar ar fi: in dreptul acelor doua treceri de pietoni pe drumul prioritar nu s-ar putea pune un limitator de viteza stradal macar din asfalt? Asa mai temperam si nevoia de viteza a celor care isi mai incearca masinile prin acest cartier dupa orele 24.

Speram sa fie bine. Nr. meu de telefon este 0720111486.
Florin Laeselu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.