Vocea Bacăului: Lipsă de eficienţă în curăţarea oraşului

Va supun atentiei unele aspecte privind gospadarirea necorespunzatoare a orasului pe banii contribuabililor. Astazi, 21.12.2010, pe strada Razboieni in dreptul bl. 11 sc B si C, 2 salariati de la salubritate incercau sa curete trotuarul de zapada si de pietrisul aruncat in zilele anterioare. Dupa aproape 8 ore de lucru nu au reusit sa curete nici 50 ml de trotuar. In afara de modul in care se proceda, zapada fiind aruncata la rigola, peste masinile parcate si a caror proprietari incercasera sa deszapezeasca autoturismele in zilele anterioare, doresc sa sesizez lipsa de eficienta a celor 2 salariati, dar si faptul ca un alt angajat si-a pierdut tot acest timp uitandu-se la cei 2 cu lopata.

Credeam ca intr-o economie de piata zicala 2 cu sapa 3 cu mapa a apus, dar m-am inselat! Probabil ca atunci cand sunt cheltuiti banii nostri, ai contribuabililor va intereseaza foarte putin eficienta cu care sunt cheltuiti.

Va asigur ca nu as fi sesizat acest aspect daca de-a lungul timpului nu as fi constatat de nenumarate ori proasta organizare de care se da dovada in administrarea problemelor orasului. Va intreb daca in afara de zilele dinaintea alegerilor cand iesiti in oras sa impartiti flori, de cate ori pe saptamana aveti curiozitatea sa mergeti pe jos pe trotuarele care sunt sparte si pline de gropi ( incepand chiar cu pietonalul din centru care este spart de cei care practica sariturile cu placa in vazul celor de la Politia Primariei ) ?

Adaug la aceste aspecte care demonstreaza proasta gospodarire si faptul ca Parcul Cancicov , incepand din primavara si pana toamna este plin de balarii, cu o fantana arteziana jupuita, cu un simulacru de flori ! Din numeroasele aparitii la TV si din fituica primita in cutia postala nu retin sa aveti in plan si aceste aspecte !

Un comentariu la „Vocea Bacăului: Lipsă de eficienţă în curăţarea oraşului

  • miercuri, 22-12-10 la 16:44
    Permalink

    Defapt lipseste un primar in orasul Bacau

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.