Vizita maestrului „Krav Maga” Emilio Buffardi la Târgu Ocna


Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a fost vizitată de către președintele Asociației sportive VIGORLEGIO COMBAT TIM – Torino, maestrul Krav Maga Emilio BUFFARDI.

Cu o experiență vastă în domeniu, colaborator și antrenor al echipelor de intervenție din cadrul Poliției locale Lombardia, maestrul Emilio Buffardi a prezentat în ziua de 3 mai 2018 elevilor din Tg. Ocna o serie de metode de autoapărare, tehnici de imobilizare și aplicare a mijloacelor de imobilizare, tactici și tehnici aplicabile persoanelor private de libertate pe timpul transportului, astfel încât să se prevină producerea de evenimente negative, fiind vizate în mod special atacurile directe asupra personalului.

Elevii au beneficiat de vasta experiență a maestrului, dobândită pe parcursul misiunilor tehnico – tactice ONU și NATO desfășurate în state precum Israel, Mozambic, Thailanda, Franța.
Prin această colaborare, conducerea Școlii oferă elevilor posibilitatea îmbunătățirii bagajelor de cunoștințe, atât din punct de vedere teoretic cât și practic, contribuind la desăvârșirea pregătirii profesionale a viitorilor agenți de penitenciare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.