Video Acţiuni în sistem integrat ale poliţiştilor soldate cu arestări şi amenzi


Polițiștii au depistat 12 suspecți, între care un urmărit internațional și au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale, în cadrul unei acțiuni în sistem integrat desfășurată în data de 31.03.2012, în județul Bacău.

R. Cătălin, de 29 ani, din Bacău, urmărit internațional de către autoritățile germane, posesor al unui mandat european de arestare pentru infracțiuni informatice, se distra într-un club de manele din zona centrală a oraşului.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat  judecătorilor de la Curtea de Apel Bacău cu propunere de arestare, în vederea declanșării procedurilor de predare către autorităţile judiciare germane.

De asemenea, a fost depistat un cetățean din comuna Ardeoani,  care deținea la domiciliu, fără drept, o armă de vânătoare, calibru 12 mm și 45 bucăți cartușe cu alice, de același calibru.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul savârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Arma și muniția au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul aceleeaşi acţiuni, polițiștii au depistat-o pe S. Zîna, de 32 ani, din oraşul Buhuşi, care se sustrăgea cercetărilor într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că în data de 26.03.2012 cea în cauză a sustras un laptop din incinta unui restaurant din municipiul Bacău.

Față de S. Zîna s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi  prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.