Ajutat la ananghie de un vecin, Vasile Ambrozie din Magura „multumeste” cu barosul

Pentru ca i-a fost solicitata suma imprumutata de un vecin, 400 de euro, Vasile Ambrozie (comuna Magura), dupa ce initial a aruncat cu niscai amenintari, a trecut si la fapte.

„Azi noapte (n.r. –ieri) a inceput sa-mi darâme casa pe care o construiesc pentru fata mea. I-am cerut banii pe care i-am imprumutat si el s-a suparat din cauza asta. Urma ca sâmbata sa ma duc la o nunta unde el era nas. Si pentru ca nu i-a convenit s-a apucat sa-mi darâme casa din curtea lui, pentru ca suntem vecini”, a declarat pagubitul, Ionica Holotiuc.

„Eram foarte apropiati. Eram vecini si am spus sa ne ajutam reciproc. L-am ajutat mai mult decât pe oricine altcineva. Nici pe fratii mei nu i-am ajutat cât l-am ajutat pe el. Era normal sa cer banii pe care ii imprumutasem pentru ca nu aveam nici eu bani sa merg la nunta la care el era nas. Ca sa nu mi-i mai dea a facut ceea ce a facut. Nu m-am asteptat la asa comportament din partea lui, desi a mai facut si alte lucruri. A spus prin sat ca din cauza mea a intrat in faliment pentru ca nu l-am imprumutat cu 5.000 euro, dar nu l-am bagat in seama”, a mai precizat Ionica Holotiuc.

Punctul de vedere al lui Vasile Ambrozie nu a putut fi luat in conditiile in care nu a fost de gasit. Desi masina sa era in curte, Ambrozie nu a fost de gasit, incercarile de a-l contacta telefonic având acelasi rezultat.

Pentru „lucrarea de arta”, pe numele lui Vasile Ambrozie a fost facuta plângere penala pentru violare de domiciliu si distrugere.

Autor: Ovidiu Drug, Desteptarea

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.