Un taximetrist a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului

729844_taxiPe 27 mai, în jurul orei 17.30, B. Ionuț, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism taxi pe strada Mircea Eliade din municipiul Bacău,  la trecerea de pietoni din apropierea intersecţiei cu strada Milcov l-a surprins şi accidentat pe S. Ioan (66 de ani), care traversa strada pe marcajul de trecere pentru pietoni.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, iar ulterior la solicitarea polițiștilor s-a prezentat la Sediul Poliției Municipiului Bacău, în jurul orei 18.30. Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea sa, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Atât victima evenimentului rutier cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat  pentru victimă și negativ pentru conducătorul auto. Celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie care efectuează cercetarea la faţa locului.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.