Un nou magazin Plus la Buhusi

Plus, reţeaua germană de magazine de tip discount aparţinând concernului Tengelmann, a inaugurat azi – în prezenţa conducerii PLUDI MARKET SRL – al patrulea magazin Plus din judeţul Bacău şi al 81-lea din reţeaua sa.

Noul magazin de proximitate Plus este situat în Str. Voioaga nr. 1 şi are o suprafaţă totală de 1.300 mp, dintre care 1.000 mp suprafaţă de vânzare şi 300 mp spaţii aferente. Magazinul este o construcţie de tip „freestander”, care respectă un format standard şi dispune de 158 de locuri de parcare.

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploieşti. Pentru o desfăşurare optimă a activităţii în magazin, se utilizează structuri proprii discounter-ilor: dispunerea simplă a mărfurilor la raft, informatizarea comenzilor, echiparea cu case de marcat cu scanner, la care se adaugă o echipă motivată şi responsabilă de cca. 25 de angajaţi.

Prezenţa reţelei Plus la Buhusi se înscrie în programul de expansiune la nivel naţional, care va continua în toate oraşele cu peste 15.000 de locuitori.

Despre Plus:

Sortimentul magazinului Plus include atât articole marca Plus, cât şi articole premium la preţuri foarte accesibile. Plus oferă o gamă de peste 1.500 de produse, incluzând atât produse alimentare de bază, legume și fructe proaspete, carne proaspătă în regim de autoservire, produse refrigerate şi congelate, cât şi produse nealimentare tip 1 (detergenţi, cosmetice şi hrană de animale). Pe lângă aceste produse de calitate superioară, clientul beneficiază săptămânal de o ofertă variată de produse nealimentare tip 2, gamă în care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice şi electrocasnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.