Un magazinul LIDL din Bacău va fi închis câteva zile pentru renovare

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Bacău, situat pe Strada Vadul Bistriței, Nr. 15. Acesta va fi închis în zilele de 1 și 2 noiembrie, urmând a se redeschide în data de 3 noiembrie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea.

Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate.

Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 3 noiembrie, și până duminică, 6 noiembrie, magazinul Lidl de pe Strada Vadul Bistriței, Nr. 15 îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din municipiu Bacău, de pe Strada Ion Luca Caragiale, Nr. 6 și de pe Strada Mioriței, Nr. 41.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.