Tribut de patru permise și 130 de amenzi din partea șoferilor

 Poliţiştii de la Rutieră împreună cu cei de ordine publică şi investigarea fraudelor şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român au desfăşurat la data de 17.05.2012 o acţiune pe raza judeţului Bacău pe linia verificării legalităţii transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane.

Astfel au fost aplicate un număr de 130 de sancţiuni și a fost luată măsura reținerii permisului de conducere față de patru conducători auto și retragerii unui număr de 6 de certificate de înmatriculare.

Astfel Petrache B., de 62 de ani, din Bacău a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2-E85, având anvelopele uzate peste limita legal admisă.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor HG 1391/2006 şi a fost luată măsura reţinerii certificatului de înmatriculare.

Totodată a fost depistat şi Ionuţ H., de 32 de ani, din Bacău, care conducea o autoutilitară pe raza comunei Nicolae Bălcescu, care avea anvelopele uzate peste limita legal admisă şi defecţiuni la sistemul de iluminare.

Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale şi reţinerea certificatului de înmatriculare.

A fost depistat pe DN2, pe raza localităţii Nicolae Balcescu, Ionel T., de 29 de ani, din comuna Pânceşti, în timp ce conducea un autobuz şi transporta mai multe persoane decât numărul de locuri prevăzut în certificatul de înmatriculare.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale.

Pentru aceeaşi neregulă a fost sancţionat şi Marius D., de 34 de ani, din Bacău, care a fost oprit în trafic în timp ce conducea un autovehicul pe DN 2- E 85.

 

 

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.