Trei noi magazine în Hello Park Bacău: Jysk, San Francisco Outlet și Stock House

Hello Shopping Park a anunțat că va include trei noi magazine începând cu luna noiembrie 2014.

JYSK este un lanţ internaţional de distribuţie care comercializează „totul pentru casă” şi care este deţinut de fondatorul original, danezul Lars Larsen. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 15 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara. Retailerul danez de saltele, mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă largă de produse pentru casă de foarte bună calitate, la un preț redus. Cu misiunea de a avea o ofertă excelentă pentru fiecare, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar pentru casă, de la saltele, plăpumi, mobilă sau lenjerii de pat, până la fețe de masă sau șervețele.

Noul magazin San Francisco Outlet va oferi cumpărătorilor produse fashion pentru femei, bărbați și copii. Magazinele de tip outlet vând soldurile rămase înainte de lansarea noilor colecţii ale marilor branduri de îmbrăcăminte şi încălţăminte sau a unor case de modă renumite. Outletul San Francisco Concept comercializează produse ale brand-urilor Eponge, House of Art, Fox și Fornarina.

Stock House este un magazin de marfuri tip discount, in sistem de prezentare a marfurilor tip self service, ce ofera o gama larga de produse la preturi foarte accesibile! Magazinul Stock House va asteapta cu o diversitate de marfuri pentru oricare necesitate, toate avand insa acelasi numitor comun : preturi incomparabil de mici.

Raioanele magazinului Stock House sunt diverse, acesta vânzând de la mase plastice la canapele și de la articole de îmbrăcăminte / încălțăminte la radiatoare sau veioze cu ceas, până la alimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.