Trei infractori au fost trimişi după gratii într-o singură zi

Poliţiştii băcăuani au reuşit pe 4 martie să găsească trei persoane ce se sustrăgeau pedepsei cu închisoarea.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești l-au depistat, la data de 04.03.2013, pe D. Dorel, de 53 ani, din comuna Scorţeni, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Moinești. Cel în cauză are de executat o pedeapsă de 1,6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii de investigații criminale l-au depistat, la data de 04.03.2013, pe Florin G., de 36 de ani,  din comuna Sănduleni, pe numele căruia Tribunalul Bacău a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La data de 04.03.2013, polițiștii de investigații criminale l-au depistat pe Florin D., de 48 de ani, din Bacău, care poseda mandat de executare a pedesei închisorii, emis Tribunalul Bacău. Bărbatul are de executat o pedeapsă de 3,4 ani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.