Trei infractori au ajuns după gratii într-o singură zi

Trei bărbaţi din judeţul Bacău, daţi în urmărire pentru că se sustrăgeau pedepsei cu închisoarea, au fost găsiţi de către poliţişti.

Pe 1 februarie, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului, l-au depistat pe Vasile R., de 30 de ani, din comuna Stănișești, urmărit național, deoarece se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea.  Acesta poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Podu Turcului, având de executat o pedeapsă de 3 ani pentru înfracțiunea de tâlhărie. Vasile R. a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Costel P., de 26 de ani, din Bacău, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Bacău, a fost depistat în aceeaşi zi de polițiștii din Traian. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an și patru luni pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier și a fost depus în Penitenciarul Bacău.

În prima zi din februarie polițiștii din Comăneşti l-au depistat pe Cosmin C., de 19 ani, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Moineşti. Tânărul are de executat doi ani şi zece luni închisoare pentru furt calificat și a fost depus în Penitenciarul Bacău.

 

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.