Tiago Mall, un proiect ingropat inainte de a fi construit

Compania nord-irlandeza Mivan va construi in parteneriat cu dezvoltatorul irlandez Moritz Group o retea de 10 centre comerciale de tip mall in principalele orase din Romania. Deja locatia noului centrului comercial din Bacau a fost stabilita si terenul pentru mall-ul bacauan a fost achizitionat. Finalizarea proiectului a fost programata pentru sfarsitul anului 2010.

„Am achizitionat deja locatii-cheie in marile orase din Romania, intentia noastra fiind de a revolutiona experienta de shopping a romanilor. Desi este cel mai nou membru al UE, economia tarii se dezvolta rapid, ridicandu-se la standardele internationale din domeniu”, a afirmat John Houghton, Property Director in cadrul companiei Mivan.

Primele sapte mall-uri vor fi construite in Arad, Oradea, Brasov, Targu-Mures, Ploiesti, Bacau si Sibiu. Centrele comerciale, dezvoltate sub marca Tiago Mall, vor avea suprafete inchiriabile intre 25.000 mp si 30.000 mp si vor cuprinde, pe langa galeriile comerciale, sali de cinema, restaurante, food court si spatii de parcare.

„Piata romaneasca de retail nu beneficiaza inca de o infrastructura dezvoltata, in schimb cererea consumatorilor pentru spatii comerciale de nivel european este foarte mare. Toate acestea, combinate cu interesul in crestere al retailerilor internationali pentru noi oportunitati in Romania, ne-a convins ca un lant de 10 mall-uri va fi un succes”, a adaugat Houghton.

Grupul Mivan are sediul central in Irlanda de Nord si desfasoara activitati in mai multe domenii, in Europa, Asia si Statele Unite ale Americii. Mivan opereaza in Romania din 1998 ca parte a unui joint-venture Mivan-Kier.

Moritz Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori din Irlanda. In Romania, grupul are activitati independente inca din anul 2005.

Stiri despre mall

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

9 comentarii la „Tiago Mall, un proiect ingropat inainte de a fi construit

 • luni, 08-10-07 la 23:02
  Permalink

  Cand se depun cv-urile,si cum as putea afla si eu?

  Răspunde
 • marți, 13-01-09 la 14:20
  Permalink

  Buna ziua
  Ma numesc Luminita si va rog sa-mi comunicati cand incepeti recutarile pentru personal.
  Specialitatea mea este lucrator comercial.
  Va multumesc

  Răspunde
 • vineri, 30-01-09 la 12:36
  Permalink

  buna.cind se depu cv.cum as putea sa aflu?
  va multumesc

  Răspunde
 • sâmbătă, 07-02-09 la 11:06
  Permalink

  fain mall o sa fie cat arena mall dar mai fain .sper sa-l terminati in 2010:)

  Răspunde
 • miercuri, 15-07-09 la 13:10
  Permalink

  Ba ce prosti sunteti. Asta e un simplu articol, nu pagina de resurse umane a Mall-ului. Idiotilor, la ce va postati aici datele in speranta ca va va angaja cineva? Doamne fereste, cata lipsa de informare si incultura.

  Răspunde
 • miercuri, 09-02-11 la 12:01
  Permalink

  va rog frumos sa-mi spuneti si mi-e cand se depun cv. sau cum pot sa aflu. va multumesc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.