Vodafone Acasa – noul serviciu de telefonie fixa de la Vodafone

Vodafone Romania a lansat serviciie proprii de telefonie fixa pentru persoane fizice, prin oferta Vodafone Acasa. Acestea sunt disponibile la nivel national, in toata aria de acoperire a retelei GSM Vodafone Romania.

Numerele fixe Vodafone au prefixul „0372”, urmat de alte 6 cifre, si sunt accesibile din/pot accesa principalele retele nationale, fixe si mobile: Romtelecom, Orange, Cosmote, Telemobil, RCS & RDS, UPC Romania.

* Acoperire nationala si activare imediata a serviciului Vodafone Acasa
* Facilitati unice pentru telefonia fixa: SMS, cost control gratuit
* Abonamente de la 4 USD / luna, tarif unic de 0,05 USD / minut pentru apeluri catre retele fixe si minute gratuite incluse
* Tarife preferentiale catre reteaua mobila Vodafone

„Serviciile Vodafone Acasa au la baza o solutie inovatoare, prin care putem sa oferim o alternativa unica si avantajoasa la serviciile traditionale de telefonie fixa.Vodafone Acasa aduce clientilor de telefonie fixa atat tarife foarte avantajoase, cat si o noua experienta de utilizare, care este posibila, in prezent, doar in reteaua mobila. Astfel, printre facilitatile pe care le oferim se numara posibilitatea de a primi si trimite SMS-uri de pe telefonul fix, precum si accesul gratuit la serviciul cost control si la serviciul de Relatii cu Clientii. Prin aceasta lansare, suntem consecventi strategiei noastre de a deveni operator total de servicii de comunicatii, imbinand inovatia cu calitatea serviciilor oferite”, a spus Liliana Solomon, Presedinte & Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone Acasa au acces gratuit la servicii suplimentare precum: Cost Control (prin apelarea *123#), Relatii cu Clientii (prin apelarea *222), restrictionarea afisarii identitatii, apel in asteptare, restrictionarea apelurilor, conferinta. De asemenea, ei pot sa trimita si sa primeasca SMS-uri, in retelele mobile nationale si internationale si catre alte destinatii Vodafone fix, la aceleasi tarife ca si in reteaua mobila Vodafone (0,07 USD national, 0,15 USD international). In plus, telefonul disponibil pentru serviciul Vodafone Acasa contine jocuri si tonuri polifonice.

Clientii care folosesc serviciile de telefonie fixa si mobila de la Vodafone vor primi o factura unica.

Abonamente si tarife:

Incepand de astazi, Vodafone Romania ofera clientilor patru tipuri de abonamente pentru serviciile de telefonie fixa (tarifele de mai jos nu includ TVA):

– Vodafone Acasa, la tariful de 4 USD / luna;
– Vodafone Acasa 75+, la tariful de 7 USD / luna; abonamentul include, lunar, 75 de minute gratuite pentru convorbiri in reteaua fixa Vodafone si 75 de minute gratuite pentru apeluri in alte retele fixe nationale;
– Vodafone Acasa 150+, la tariful lunar de 10 USD; abonamentul include150 de minute gratuite pentru convorbiri in reteaua fixa Vodafone si 150 de minute gratuite pentru apeluri in alte retele fixe nationale, in fiecare luna;
– Vodafone Acasa Ore Favorite, la tariful de 10 USD / luna; abonamentul include lunar 300 de minute gratuite pentru convorbiri in reteaua fixa Vodafone si 300 de minute gratuite pentru apeluri in alte retele fixe nationale, in timpul saptamanii, in afara orelor de varf, anume, de luni pana vineri intre orele 17.00 – 05.00 si de sambata, de la ora 00.00 pana duminica, la ora 24.00.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

2 comentarii la „Vodafone Acasa – noul serviciu de telefonie fixa de la Vodafone

 • joi, 21-06-07 la 1:28
  Permalink

  Un serviciu foarte reusit.Felicitari Vodafone!

  Răspunde
 • duminică, 30-12-07 la 22:05
  Permalink

  Vodafone acasa,si vodafone in general este o telefonie accesibila,dar singura mea nemultumire este ca nu se ofera mare lucru pentru convorbirile internationale,nu exista reducere decit pentru Europa si in cazuri fericite Sua,Israel si Canada ce nu mi se pare corect,eu cuvintul international il percep ca sa fie facilitati peste tot in lume unde aveti acoperire.O propunere ar fi sa faceti ca abonatul vodafone la cerere sa poate sa obtina un abonament cu o tara favorita oriunde in lume.Sotul meu este plecat in insula Bermuda si sunt nevoita sa renunt la telefonul lui pentru ca a plecat cu romingul activat,si este foarte scump,daca aveam ceva facilitati raminea un an de zile in Bermuda cu telefonul activat.Incercati sa gasiti soluti pentru ca concurenta este mare si pentru ca sunteti considerati cea mai mare telefonie mobila din Romania.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.