Teatrul Joint vine si la Bacau

Teatrul Joint prezintă la The Stage Bacău, pe data de 26 mai, legenda pianistului Danny Boodmann T D Lemon 1900 spusă de actorul Marius Chivu, în regia lui Ciprian Cristea. Mai exact piesa de teatru: 1900.

Cum îl cheamă? Danny Boodmann T D Lemon 1900.
Unde s-a născut? In mijlocul oceanului.
Unde a fost găsit? Pe un pian din salonul de dans de la clasa I.
Cine-i sunt părinţii? Nu stie nimeni.
Cu ce se ocupă? Canta.
Ce? Jazz.

Preţul unui bilet este de 15 lei. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0746 049 458. Spectacolul va avea loc: miercuri, 26 mai, ora 20.00, în The Stage din Bacău.

Bacău este cel de-al doilea oraş, după Galaţi, din turneul naţional al piesei 1900, organizat în parteneriat cu Zile şi Nopţi. Puteţi vedea piesa şi în: Iaşi-12 mai-Dublin pub, Suceava-13 mai-La Fierărie, Timişoara-18 mai-Bunker, Deva-19 mai- Bobo Club, Oradea-20 mai-Blue Monday, Sibiu-23 mai-Oldies Pub, Târgu-Mureş-24 mai-Jazz&Blues Club, Arad-25 mai- Flex.

Teatrul Joint este un proiect de teatru independent şi neconvenţional iniţiat în iunie 2005, în premieră pentru oraşul Braşov, ca o alternativă necesară la teatrul de stat, cu activitate continuă şi interes deosebit manifestat din partea publicului local.

În 2006 şi 2007, Teatrul Joint şi-a desfăşurat activitatea în Clubul Atrium din Sibiu, pentru ca din octombrie 2008 să aibă stagiune permanentă la Clubul Ţăranului din Bucureşti. În momentul de faţă Teatrul JOINT pune în scenă piese în: Bucureşti, Braşov şi Constanţa, iar stagiunea de vară se desfăşoară în Vama Veche.

teatruljoint.blogspot.com

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.