Taximetrist beat și agresiv și-a dus clienții la spital

Daniel C., de 22 de ani, din Bacău, care conducea un taxi pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Bacău, la schimbarea direcţiei de mers a pierdut controlul mașinii şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma evenimentul a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a doi pasageri, Bogdan P., de 18 ani, din Bacău şi Laurenţiu B., de 21 de ani, din comuna Letea-Vechea, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cauza comportamentului agresiv, acesta a fost condus la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Bacău unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.