Surprinşi de agenţii de pază cu pantalonii în borsetă

Iustin G., de 18 ani, din comuna Solonț și A. R., de 17 ani, din comuna Odobești  au venit la oraş pentru a se înnoi. Şi pentru că o pereche de pantaloni dintr-un magazin li s-a părut că ar pica perfect la discotecă, au hotărât să îi ia. Nu cu bani, ci introducându-i într-o borsetă, după ce au smuls sistemul antifurt.

Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni, l-au identificat pe V. D., de 14 ani, din comuna Urechești, despre care s-a stabilit că la data de 18.03.2012 a sustras un motoscuter din curtea imobilului Paraschivei G., de 55 de ani, din comuna Sascut.

Din verificări s-a stabilit că minorul, profitind de faptul că partea vătămată nu se afla la domiciliu, a pătruns în curtea locuinței prin escaladarea gardului, iar dintr-un garaj a sustras un motoscuter cu care la plecat la domiciliul său.

Bunul sustras a fost recuperat și predat părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.