Stavarache: Dacă Băsescu va veni cu o ofertă clară, poate fi acceptată

Fostul şef al campaniei electorale a lui Crin Antonescu, primarului Bacăului, Romeo Stavarache, afirmă că PNL ar putea intra la guvernare cu două condiţii: programul de guvernare să fie de dreapta şi respectarea principiilor liberale.

„Condiţiile sunt foarte clare: din punctul meu de vedere, condiţiile sunt aceleaşi pe care PNL le-a avut dintotdeauna. Programul de guvernare trebuie să fie un program liberal, iar principiile liberale trebuie să fie respectate. Sunt condiţiile pe care noi le-am propus tuturor adversarilor noştri, atât PSD cât şi PDL.

Dacă preşedintele Băsescu va veni cu o ofertă clară, sunt convins că mâine (miercuri, n.r.) poate fi discutată şi acceptată, în condiţiile în care şi Crin Antonescu acceptă şi – aţi văzut că azi a dat o declaraţie foarte clară – că poate exista soluţia unui guvern PNL-PDL”, a declarat Romeo Stavarache.

Sursa: Amos News

Un comentariu la „Stavarache: Dacă Băsescu va veni cu o ofertă clară, poate fi acceptată

  • luni, 22-02-10 la 17:41
    Permalink

    S-au trezit insfirsit la realitate!Paraca nu-mi vine sa cred .Ura lui Crinisor pentru Base a fost exportata la toate filialele PNL.
    S-au dat ulterior cu cea mai mare placere in miinile PSD. Acum urla pe toate cararile ca vor impune o conduita si principii de dreapta . Cine dracu ii mai crede.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.