Şofer fără permis reţinut de poliţişti după un foc de armă

Pe 12 iunie, în jurul orei 16.45, un echipaj de poliţie rutieră a încercat să oprească o maşină la intersecţia străzilor Energiei cu Mioriţei, deoarece şoferul nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Conducătorul auto a accelerat şi a încercat să se facă nevăzut. Poliţiştii au urmărit maşina, iar pe strada Calea Moineşti a fost executat un foc de armă în plan vertical.

Oamenii legii i-au cerut actele, moment tânărul a devenit agresiv, a aînceput să înjure şi a lovit cu picioarele autospeciala de poliţie. Drept urmare, a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este un minor de 17 ani, din Bacău, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj  şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de tânărul de 17 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.