SMART WebSite Bacău [P]

agentie-webdesignSMART WebSite este o agentie de web design ce ofera servicii profesionale de creare website, magazine online, bloguri, cataloage online, website-uri de prezentare firma si website-uri complexe cu continut media bogat.

In perioada iulie – august SMART WebSite ofera o reducere de 20% la toate pachetele de web design prezentate pe site. In plus beneficiati de o promovare gratuita pe reteaua de cautare si display Google.

SMART WebSite din Bacau ofera si servicii profesionale de optimizare si promovare web, servicii de online marketing si social media marketing. Oferim consultanta gratuita pentru proiecte de creare website.

Suntem o echipa de profesionisti in web design, specializati in creare de website-uri moderne si peformante, folosind tehnologii web de ultima ora. Cream site-uri compatibile cu orice tip de browser web, website-uri care se vor putea accesa fara probleme de pe orice tip de dispozitiv mobil – tableta, smartphone, iphone. Realizam campanii de optimizare profesionala pentru orice tip de proiect de web design si campanii de promovare web la cerere.

Oferim solutii complete de campanii SEO si campanii de online marketing, campanii de tip Pay per Click, campanii de promovare pe retelele de socializare Facebook, Google Plus, Google Maps. Implementam utilitare necesare monitorizarii reale a traficului pe site si oferirii de informatii utile cu privire la utilizatorii care va acceseaza site-ul (locatie, varsta, daca sunt utilizatori noi sau utilizatori care au revenit pe site, etc.).

Pentru orice informatii sau detalii va stam la dispozitie la numerele de telefon 0740.243.433 sau 0753.398.868 sau prin email la adresa office@smartwebsite.ro .

logo-w900-h700

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.