Seminar organizat de Asociaţia pentru Promovarea Dezvoltării Personale

DSCF3123Asociaţia pentru Promovarea Dezvoltării Personale a organizat în data de 11 aprilie 2012, ora 17:00, la sediul asociaţiei din Bacău, str. Venus, nr.21, o nouă masa rotundă, în cadrul Proiectului de art-terapie „Rază de soare”. 

Evenimentul a avut ca temă „Diabetul zaharat – o provocare în viaţa copilului” urmarind crearea cadrului propice pentru facilitarea schimbul de informații dinspre și dintre specialiști și persoanele interesate de problematică.

S-a urmărit atingerea obiectivului general de îmbunătățire a calității vieții  pentru 15 copii, cu vârsta între 5 şi 18 ani,  diagnosticaţi cu diabet zaharat, insulino-dependenți.

„Cu sprijinul specialiștilor invitați și implicarea părinților copiilor beneficiari ai proiectului dorim să facem cunoscută situația copiilor/tinerilor ce suferă de această boală cronică și să creăm o legătură între aceștia și restul comunității. Dorim să atragem atenția factorilor de răspundere din domeniul sanitar asupra problemelor și dificultăților cu care se confruntă copii diagnosticați cu diabet zaharat și familiile acestora și intenționăm să creăm un grup de inițiativă care să fie purtătorul mesajului ce a prins contur pe parcursul acestui eveniment și anume acela că în instituțiile medicale este nevoie de cadre specializate în această problematică care să ofere informații și sprijin specializat în situații de dificultate”, a declarat psihologul Carla Popa Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Dezvoltării Personale.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.