Scandal cu automutilări şi hoţi de cupru la Buhoci

Poliţiştii din Buhoci au oprit în trafic un moped carosat pe trei roți, cu cabină. Cei trei bărbaţi din cabină transportau 70 de metri cablu cu inserții din cupru, cu diametru de 3 cm,  un topor și un bonfaier.

Aduşi la sediul secției de poliţie pentru a stabiliri proveniența bunurilor ce au fost găsite asupra lor și împrejurările în care au intrat în posesia lor, cei trei au început sa provoace scandal, amenințând că se vor autoincendia și că își vor telefona rudele să le vina în ajutor.

În tot acest timp acești au folosit un limbaj vulgar atât în stradă cât și în sediul secției.

„În sediul secției de poliție Petru B. și Eduard B au încercat să se automutileze, ambii lovindu-se în mod repetat cu capul de perete. După acestea, cei trei au încercat, folosind forța, să  părăsească sediul poliției, motiv pentru care au fost imobilizați și încătușați de către agenții de intervenție rapidă. Față de cei trei a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1000 de lei fiecare, urmând a se efectua cercetări în vederea stabilirii provenienței bunurilor găsite asupra lor”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IJP Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.