SBS Broadcasting achizitioneaza TV K Lumea

SBS Broadcasting Srl a anuntat astazi ca Amerom Television SRL, detinuta in proportie de 100% de catre SBS in Romania, a finalizat achizitia bine-cunoscutului post TV muzical din Romania, TV K Lumea. In Romania SBS mai detine Prima TV si reteaua de radio Kiss FM, lider al pietei, precum si reteaua Magic FM.

Comentand anuntul, Patrick Tillieux, Chief Operating Officer, si care in prezent ocupa si functia de C.E.O al SBS, a declarat: “Suntem incantati sa achizitionam cel mai popular post TV de muzica din Romania. Vom dezvolta acest post de televiziune bazandu-ne pe experienta acumulata in tarile nordice, unde posturile de televiziune The Voice TV au un real succes. De asemenea, integrarea postului alaturi de Kiss FM, va permite obtinerea unor sinergii operationale substantiale si a unei platforme multi-media. Aceasta investitie subliniaza angajamentul nostru de a creste afacerea din Romania si de a identifica noi oportunitati de afaceri in zona.“

Christoph Buerge, Chief Operating Officer al operatiunilor SBS pentru televiziune si radio din Romania, a declarat: “Suntem nerabdatori sa consolidam pozitia de lider de piata a postului TV K Lumea si sa atragem telespectatorii prin programe inovatoare, interesante pentru publicul tanar, axate in special pe muzica romaneasca actuala.“

SBS are operatiuni in cateva tari din Sud-Estul Europei. In Bulgaria SBS detine Radio Vitosha si reteaua Radio Vesselina, precum si posturile Radio Atlantik, Radio Ritmo si Vesselina TV. SBS detine de asemenea liderul de piata Lampsi FM din Atena, Grecia.

SBS detine de asemenea canalele de televiziune The Voice TV, in Danemarca, Norvegia, Suedia si Finlanda, posturi care se bucura de o mare popularitate in zona.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.