Saptamana viitoare se asfalteaza strazile Oituz, Nicolae Titulescu si Aleea Parcului

Primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache, le-a cerut firmelor care execută lucrări de asfaltare pe străzile oraşului să-şi prelungească programul de lucru pentru a urgenta finalizarea acestor lucrări.

În prezent se execută lucrări de asfaltare pe străzile Triumfului, Siretului şi Viitorului, din cartierul Şerbăneşti, acestea fiind programate să se finalizeze în cursul zilei de vineri, 29 septembrie, când se va asfalta strada I. Ghelu Destelnica, stradă pe care traficul auto va fi restricţionat în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Următoarele străzi care vor intra în programul de asfaltare sunt Oituz (de la RMB până la statuia lui Ştefan cel Mare), Nicolae Titulescu şi Aleea Parcului, programate pentru începutul săptămânii viitoare. Tot săptămâna viitoare se va lucra şi pe străzile Constanţei, Abatorului şi Gh. Donici.

„Monitorizăm zilnic toate lucrările şi în general se lucrează intens, dar cred că se poate prelungi programul de lucru pentru diminuarea disconfortului. Societăţile trebuie să înţeleagă şi să pună umărul pentru finalizarea cât mai repede a lucrărilor de asfaltare, să lucreze zi-lumină, chiar şi noaptea”, a declarat primarul Romeo Stavarache.

One thought on “Saptamana viitoare se asfalteaza strazile Oituz, Nicolae Titulescu si Aleea Parcului

  • vineri, 20-01-12 la 15:06
    Permalink

    Str Siretului e asfaltată in proportie de 60% restu 40 e doar un traseu de off road. Avand in vedere ca platim taxe de oras conditile sunt ” rustice „. Nici macar o masina de pruntis nu poate primaria aduce.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.