Sandalele, nelipsite din preferințele în materie de încălțăminte pentru vara ce vine [P]

Sandalele sunt vedetele în materie de încălțăminte de vară. În tot felul de forme, culori si design, cu platformă, cu toc sau talpă joasă, acestea asigură confortul necesar, dar si efectul de care ai nevoie pentru a-ti completa ţinuta.

Pornind de la necesitatea impusă de sezon, descoperă care sunt trendurile ce se impun vara aceasta. Brand-ul ANNA CORI vine cu o colectie de primăvară-vară în trend, cu stiluri diverse şi calitate, înainte de toate.

Sandale cu care să defilați ca pe podium

Pentru femei, cumpărăturile sunt un fel de experienţă, de la orele petrecute într-un centru comercial la magazinele în care intră şi cumpără. Caută marimea perfectă, confortul absolut şi stiluri cu care se identifică. Pe lângă asta, perechea de sandale trebuie să fie şi în trend, nimic banal, chiar dacă vorbim de o pereche de sandale cu design simplu. Când probează o pereche de pantofi sau de sandale de dama din piele, îşi doresc să simtă ca acele produse sunt făcute pentru ele, că le pun în valoare şi le fac să emane încredere în sine.

Pare că este complicat să reuneşti toate aceste atribute, însă brand-ul ANNA CORI a reuşit în toţi aceşti ani să mulţumească şi chiar mai mult de atât, să le ofere un motiv în plus pentru care să revină de fiecare dată în magazine în căutare de noutăţi.

Sandale ANNA CORI – se ce poartă vara aceasta

Brand-ul a lansat colecția de primăvară/vară 2019 din care sandalele nu au cum să lipsească, chiar sunt vedetele acestei colecții. Sunt modele diverse, realizate exclusiv din piele naturală. Având în vedere așteptările și nevoia femeilor de a se reinventa de fiecare dată, modelele propuse în colecție sunt de la sandale casual ce pot fi purtate într-o zi în care activitățile sunt ceva mai lejere până la sandale elegante pentru acel eveniment important din vara asta. Varietatea produselor, cu tipuri diferite de piele, texturi, culori, printuri și accesorii fac deliciul aceste colecții.

Stilul minimalist este mereu în trend și apreciat, iar ANNA CORI știe ce înseamnă un stil curat, fiind una din abordările pentru sandalele elegante. Cu toc mai gros sau mai subțire, piele naturală sau laminată, astfel de sandale sunt atemporale și un must have prin însăși versatilitatea lor.

La capitolul sandale cu platformă, un stil mai casual, la https://www.annacori.com/ro/ nu lipsesc elementele surpriză, ce scot din anonimat orice pereche de sandale. Este și cazul celor cu material snake chic, un joc de barete subțiri ce lasă partea din spate și din față decupate și se închid în cataramă la baza gleznei. Astfel de sandale pot fi purtate ideal cu jeans, cu pantalon scurt, din bumbac, vâscoză sau in, cu fuste, rochii, stil boem.


Sandale cu talpă joasă

Multe dintre femei preferă încălțămintea cu talpă joasă, din rațiuni practice și de confort. Acestea nu trebuie însă să fie un motiv pentru care sunt limitate privind designul elegant. ANNA CORI propune în  acest sens sandale cu detalii gliter, o combinație irezistibilă intre accesorii de cristal și accente metalice cu material gliter, în două nuanțe – auriu sau argintiu. Sunt decupate, au barete înguste ce conturează piciorul și îl susțin, închiderea fiind surprinzătoare, de tip şiret închis la spate. Sunt piesele perfecte pentru a da ţinutei tale o eleganţă desăvârşită.

În variante ceva mai casual se vor găsi acele sandale negre din piele întoarsă sau platino din piele laminată accesorizate cu logo și accente metalice de asemenea. Acestea sunt mai permisive privind stilul vestimentar în care se pot integra cu succes.

Sandalele sunt un must, o prezenţă greu de ratat şi o abordare perfectă pentru a pune în valoare ţinuta. Pot deveni uşor elemente vedetă, schimbând o ţinută compusă din blugi şi tricou într-una foarte stylish şi elegantă. Pot fi numite unele dintre cele mai populare tipuri de încălțăminte preferate vara, întocmai pentru că temperaturile ridicate impun încălțăminte comodă și cât mai decupată. Sunt dorite, necesare, dar sunt mai ales un punct forte pentru a ieși în evidență.

Pentru alegeri care mulțumesc exigențele feminine, pentru a etala trendurile ce răsună deja și se impun acest an, colecția de sandale din piele de la ANNA CORI este un punct de reper pentru femei. Aceasta se regăsește în toate magazinele din țară, dar și online pe www.annacori.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.