S-a ales cu dosar penal după ce a furat un televizor şi a ameninţat cu toporul mai mulţi consăteni

Polițiștii din comuna Huruiești au fost sesizați pe 25 februarie, în jurul orei  05.30, de către D. Gabriel, de 34 de ani, despre faptul că l-a surprins în curtea sa pe  A. Valerian, de 55 de ani, din aceeaşi localitate, care avea asupra sa un topor şi căra în spate, învelit într-o patură, un televizor.

Polițiștii au constatat că A. Valerian a intrat în locuinţa lui B. Viorel, de unde a sustras un televizor, după care a părăsit  locul faptei și a pătruns în curtea locuinței lui D. Gabriel.

Atunci când a fost surprins, A. Valerian i-a adresat amenințări cu moartea lui D. Gabriel. Făptuitorul s-a deplasat la locuința mamei sale unde a lăsat televizorul sustras. Polițiștii au mai stabilit că pe timpul deplasării către locuința mamei sale A. Valerian a amenințat alți doi cetățeni, care  se aflau pe drumul public, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

S-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de A. Valerian sub aspectul săvârsirii infractiunilor de violare de domiciliu, furt calificat, amenințare și portul, fără drept, a obiectelor fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.