Rudele fetei arse de iubit “şi-au arătat muşchii” în faţa ziariştilor

Mai mulţi membri ai familiei fetei incendiate de iubit pe câmpul de la Săuceşti “şi-au scos colţii” în faţa ziariştilor care filmau şi fotografiau ieşirea Alexandrei Vranciu din Spitalul Bacău.

Tânăra urma să fie transferată, la cererea familiei către o unitate medicală din Bucureşti, specializată pe arsuri.

Ca şi cum jurnaliştii ar fi fost cei vinovaţi de producerea tragicului eveniment, mama şi verişoara tinerei de 20 de ani au simţit nevoia să se răzbune, inclusiv pe aparatura din dotarea trusturilor de presă.

Reporterul Antena 1 s-a trezit cu camera de luat vederi trântită şi făcută zob pe cimentul din faţa secţiei Urgenţe. Concret, mama Alexandrei Vranciu i-a izbit cu poşeta aparatul de filmat.

O a doua victimă a furiei familiei Vranciu a fost o jurnalistă a trustului Adevărul Holding. Ziarista a fost victima unei tentative calificate de tâlhărie. Rudele înfuriate au vrut cu orice preţ să-i smulgă din mâini aparatul foto. După minute bune de “luptă” şi intervenţia a doi gardieni, jurnalista de la Adevărul a reuşit să rămână în posesia aparatului cu care fotografia. În urma agresiunii aceasta a suferit traumatisme la mâini şi coloana vertebrală şi a început demersurile legale pentru eliberarea certificatului medico-legal.

De asemenea, toţi reprezentanţii instituţiilor de presă, care nu-şi făceau altceva decât meseria au fost supuşi unui tir de injurii, blesteme şi invective ieşite atât din gura rudelor cât şi a fetei incendiate.

Ziariştii se aflau pe domeniul public, în timpul unei documentări la faţa locului la un subiect de presă făcut cunoscut încă de dimineaţă atât de Poliţie cât şi de Parchetul Tribunalului Bacău.

Cei doi jurnalişti agresaţi vor depune vineri plângere penală la Secţia 2 a Poliţiei Bacău.

(Claudiu Banea)

One thought on “Rudele fetei arse de iubit “şi-au arătat muşchii” în faţa ziariştilor

  • sâmbătă, 15-01-11 la 10:42
    Permalink

    Bagati plangeri penale si dupa gratii cu ei… Nu cedati pt. caltfel se vor mai intampla astfel de evenimente…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.