Ministerul Educatiei a pus online rezolvarile subiectelor de la bac

Asa cum anuntase, Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat miercuri indicatiile de rezolvare si raspunsurile la disciplinele de la profilul real pentru Examenele Nationale din acest an.

Pe adresa de internet http://subiecte2007.edu.ro au fost publicate raspunsuri si indicatii pentru urmatoarele discipline: matematica – pentru Teste Nationale 2007 si matematica, informatica, chimie si fizica – pentru Bacalaureat 2007.

„Atat subiectele pentru Examenele Nationale, cat si solutiile pentru disciplinele de la profilul real au fost facute publice pentru a asigura gratuitate si egalitate de sanse. Prin urmare, tin sa-i atentionez pe beneficiarii acestei decizii ca site-ul ministerului este singura sursa oficiala si credibila din care pot afla ceea ce ii intereseaza”, a declarat ministrul Educatiei, Mihail Hardau.

Toate Inspectoratele Scolare Judetene sunt obligate sa asigure accesul tuturor elevilor din unitatile de invatamant care nu au conectare la Internet, atit la variantele de subiecte, cit si la indicatii si raspunsuri.

Fiecare inspectorat scolar judetean, in functie de specificul local si de solicitarile concrete din scoli, va alege varianta optima astfel incat sa elimine posibilele disfunctionalitati in furnizarea materialelor.

Autor: Liana Anghelescu, HotNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.