Reținut de polițiști după ce a condus cu o alcoolemie de 1,30 mg/l, alcool pur în aerul expirat, un autoturism neînmatriculat

La data 20 aprilie a.c. în jurul orei 23:50, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti, a depistat în flagrant delict, un bărbat de 36 de ani, din com. Poduri, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificării în baza de date s-a stabilit faptul că, numerele de înmatriculare aplicate autoturismului în cauză, figurează atribuite unui alt autovehicul.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Având în vedere probatoriul administrat s-a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Retinere si Arestare Preventivă al I.P.J Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.