Răpire ca în filme la Odobeşti. Cinci tineri au luat pe sus un bărbat din casă şi l-au obligat să se urce într-o maşină

Cinci bărbați au fost reținuți și sunt cercetați de organele judiciare după ce au pătruns în locuința lui C. Vasile, din comuna Odobești, l-au scos afară cu forța și l-au urcat în autoturism, după care au plecat.

Persoanele au fost găsite la scurt timp de poliţişti, fiind duse la sediul Sectiei 6 Poliție Rurală Traian, unde s-a percheziţionat autoturismul cu care se deplasau, fiind găsită o bâtă de baseball și un cuţit de bucătărie.

Anterior aceştia au provocat scandal, adresând amenințări și injurii cetățenilor și poliţiştilor.

S. Toader, de 34 de ani, D. Florin, de 25 de ani, C.Vasile, de 27 de ani, C. Constantin, de 32 de ani și F. Gheorghiță, de 38 de ani, toți din județul Bacău sunt acuzaţi acum de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, amenințare, sfidarea organelor judiciare, ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violențe și port ilegal de armă albă în locuri publice.

Cei cinci suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

One thought on “Răpire ca în filme la Odobeşti. Cinci tineri au luat pe sus un bărbat din casă şi l-au obligat să se urce într-o maşină

  • joi, 12-04-12 la 20:26
    Permalink

    felicit poliția de la Secția 6 Poliție Rurală Traian !!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.