O noua publicatie in judet: Gazeta de Asau

A aparut primul numar al publicatiei “GAZETA DE ASAU” , un ziar satesc, lunar, editat de locuitori ai comunei, ce incearca sa reflecte viata oamenilor de pe malul Trotusului, din comuna Asau, judetul Bacau.

GAZETA DE ASAU va fi lansata oficial luni, 17 septembrie 2007 la Scoala de centru a comunei Asau, are un tiraj de 200 exemplare print si 150 in format electronic, ce vor ajunge in casutele de mail ale cititorilor.

Nou! Vremea in Asau

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

82 de comentarii la „O noua publicatie in judet: Gazeta de Asau

 • vineri, 28-09-07 la 1:35
  Permalink

  scrieti sau publicati si voi macar o monografie a comunei asau… sa ne facem si noi mai cunoscuti..ar fi ceva interesant

  Răspunde
 • vineri, 28-09-07 la 1:42
  Permalink

  dar pe site de ce nu publicati gazeta??? putem afla informatiile si de aici

  Răspunde
 • sâmbătă, 29-09-07 la 20:31
  Permalink

  Pentru Gazeta com Asau va dau un indiciu ,pentru un mic reportaj-gratis- mergeti la scoala unde atii inaugurat lansarea Gazetei si intrebati elevi cl-v-a cum se exprima Dl profesor de Romana la noi elevi, care a studiat citi- va anii bunii pentru a crede ca stie sa invete cum sa se comporte noi locuitori ai Com Asau.

  Răspunde
 • sâmbătă, 13-10-07 la 22:40
  Permalink

  Pentru Gazeta Asau,Dom Primar al comunei noastre cand are de gand sa asfalteze drumul din centru catre satul Straja si sa dea dovada de un bun gospodar in gospodarirea comunei. iar cu renovarea sedilui Primariei a aruncat cu praf in ochi locuitorilor. Si sa nu uite dom Primar ca in aceste 2 mandate pe care ca si le-a terminat nu a facut vreo greseala, sii va veni timpul sa raspunda pentru promisiunile desarte pe care lea facut.Se va afla in curand.

  Răspunde
 • sâmbătă, 17-11-07 la 9:05
  Permalink

  Multumim pentru mesaje. Vom tine cont de sugestiile dumneavoastra in numerele viitoare. Gazeta de Asau poate fi vazuta pe http://www.asau.3x.ro, site-ul Asociatiei Bradul Asau, pe care se mai afla si alte informatii despre comuna noastra. De asemenea, ne puteti contacta direct pe adresa gazetadeasau@yahoo.com si eventual ne puteti lasa mail-ul pentru a intra in baza de date cu cei ce primesc gazeta pe mail.
  Multumesc si celor de la Bacaul online care ne-au facilitat comunicarea cu dumneavoastra.
  Dan Tatavu, director Gazeta de Asau

  Răspunde
 • vineri, 23-11-07 la 0:24
  Permalink

  Dl Director Dan daca tot ai anfiintat Gazeta de Asau,ocupate de deslusirea cazului cu fostul Camin cultural care ininte de al vinde actualul Primarel apartinea Comunei si locuitorilor ei.Aduti aminte cand erai copil cum mergeai la film-spectacole- baluri si tot ce se putea organiza in comuna.Acum fiilor nostri le-a mai ramas drumul pentru joaca si care sunt scapati din frau, prin baruri pentru a juca biliard,poker si a trage o dusca.Acum cu infiintarea zilei Asaului pe 16 Dec pe care o salut si ne bucuram ca v-a lua fiinta,dorim sa vedem daca puteti organiza activitatile in incinta „Clubului Minerilor” din Asau.Va dorim succes!

  Răspunde
 • vineri, 28-12-07 la 20:02
  Permalink

  Dle Costica, inainte sa-i dai indicatii pretioase lui Dan, gandestete ca esti locuitor al comunei ASAU. poti la fel ca si altii sa puneti problema fostului CAMIN. eu personal cred ca si asa a facut prea mult de unul singur. e oare singurul locuitor al comunei?

  Răspunde
 • vineri, 28-12-07 la 20:02
  Permalink

  Dle Costica, inainte sa-i dai indicatii pretioase lui Dan, gandestete ca esti locuitor al comunei ASAU. poti la fel ca si altii sa puneti problema fostului CAMIN. eu personal cred ca si asa a facut prea mult de unul singur. e oare singurul locuitor al comunei?

  Răspunde
 • vineri, 04-01-08 la 23:56
  Permalink

  dle dan cum putem multumi primarlui comunei asau pentru ca nici nu a avut curajul necesar pentru a urca in fata oamenilor pe scena din comuna asau de pe data de 16 dec 2007 pentru a le multumi ca au participat un numar foarte mare de cetateni ai comunei asau la acea zi.

  Răspunde
 • sâmbătă, 05-01-08 la 0:04
  Permalink

  dle dan va multumim pentru efortul de care ati dat dovada pentru reanfintarea asocetiatie bradu asau cu care speram sa avem mai multe succese pe plan loacal national si chiar international cu care speram sa faceti mult mai mult decat face consiliul local al cumune asau .va dorim la multi ani si multa sanatate.

  Răspunde
 • sâmbătă, 05-01-08 la 0:19
  Permalink

  dle dan noi cei de la ansamblu si de la ursul din asau va multumim pentru ce ati facut pentru noi sa stiti ca ati facut mai mult decat a facut primarul comunei asau eu zic din parerea mea ca daca ati concura pentru postul de primar sigur ati castiga dar este o singura problema trebuie sa va tineti de cuvant pentru tot ce ati promit la revedere

  Răspunde
 • sâmbătă, 05-01-08 la 0:27
  Permalink

  dle dan eu sunt unul dintre ursi mai mici al lui danel dar am un comentariu important ,dumneavoastra daca vreti sa fiti primar si ca lumea sa va aleaga drept primar al comunei noastre trebuie sa luptai pentru postul acela sau cum i se mai spune dumneavoastra trebuie sa le aratati ca si acum inpostura de presedinte faceti mult mai multe lucruri pentru aasaoani decat primarul acestor . pa pa si sa nu mio loati in nume de rau ca va dau eu sfaturi eu doar miam dat sincer parerea la revedere si cum spune basescu sa traeti bine.

  Răspunde
 • duminică, 06-01-08 la 17:40
  Permalink

  Stimate Dle Marcel, eu va dau citeva idicati pentru a se rezolva ceva in Comuna aceasta ,iar Dan cum este Presedinte al Gazetei de Asau si alAsociatiei Bradul Asau poate pune promblema Clubului,dar vad ca matale ii tii partea, de parca lupta de vreo- 15 ani- in acesta conducere.Daca aspira la functia de Primarel al Comunei trebuie sa lupte pana-n panzele albe sa uite ca are familie si altele pe cap.Aici observ ca nici tu nu dai dovada de patriotism,eu nu sunt acasa sa pun promlema de aproape dar tu esti,si va puteti aduna mai multe persoane sa discutati problema Caminului iar daca e nevoie de bani va ajut si eu, dar tio spun din capul locului ca va cer socotela si pe ultimu banut cheltuit si or ce plimbare sa fie bine justificata .Ca sa ajungi Primar intro comuna, trbuie sa dai dovada de un bun gospodar, sitrebui sa fii cinstit si cu tine insuti.Trebuie sa dai dovada de severitate si sa stii ce vrei sa faci pentru comuna Dle Marcel Rata

  Răspunde
 • marți, 08-01-08 la 10:32
  Permalink

  DRAGI ASAUANI,
  VA MULTUMESC PENTRU CUVINTELE FRUMOASE, DAR TREBUIE SA STITI CA EU NU DORESC SA CANDIDEZ PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR. AM SCRIS ASTA SI IN GAZETA DE ASAU SI SCRIU SI AICI.AM INFIINTAT ACEASTA ASOCIATIE PENTRU A SCOATE ASAUL DIN ANONIMAT SI PENTRU A ADUCE, PRIN MANIFESTARILE NOASTRE, UN STROP DE BUCURIE IN SUFLETUL CONCETATENILOR NOSTRI.
  EU NU AM FACUT PROMISIUNI DECAT MIE INSUMI SI MA BUCUR CA LE-AM PUTUT ONORA, DAR, SA STITI CA PENTRU PROIECTELE VIITOARE PE CARE ASOCIATIA LE ARE VA TREBUI SA MA SPRIJINITI SI VOI. NUMAI LUCRUL IN ECHIPA NE POATE FACE PUTERNICI. AVEM O COMUNA DE O FRUMUSETE RARA DAR TREBUIE SA SCOATEM IN EVIDENTA ACEASTA FRUMUSETE. AVEM OBICEIURI SI DATINI STRAMOSESTI SUPERBE SI NE-AM MANDRIT CU ELE ATUNCI CAND LE-AM FACUT CUNOSCUTE IN TARA, DAR SUNTEM PUTINI, NOI CEI DIN ASOCIATIE SI VOLUMUL DE MUNCA ESTE URIAS. DE ACEEA FAC APEL LA TOTI ASAUANII SA VINA LANGA NOI, SA NI SE ALATURE SI ATUNCI MUNCA VA FI MAI PUTIN ISTOVITOARE, EXACT CA IN ZICALA ACEEA ” UNDE-I UNUL NU-I PUTERE, UNDE-S DOI PUTEREA CRESTE” .
  P.S. PROBLEMA CAMINULUI CULTURAL(AL CLUBULUI) ESTE UNA DIN PRIORITATILE ASOCIATIEI! DAR E DRUM LUNG SI EFORT URIAS SA-L PUTEM RECUPERA.NOI O SA FACEM TOT CE ESTE OMENESTE POSIBIL PENTRU A REDA CAMINUL OAMENILOR DIN ASAU.

  CU MULTA STIMA,

  DAN TATAVU-PRESEDINTELE ASOCIATIEI BRADUL ASAU

  Răspunde
 • marți, 08-01-08 la 22:19
  Permalink

  Acest raspuns este pentru …Elodia si cei care gandesc asa ca ea.
  Orice primar este apreciat sau sanctionat la vot. Daca cei din Asau nu o vor face, atunci vor avea fix primarul pe care il merita. Cu toate frumusetile din zona, cu toate bunele intentii…Ganduri bune, oameni buni!

  Răspunde
 • miercuri, 09-01-08 la 0:31
  Permalink

  bine dle dan eu doar am crezut ca doriti sa cadidati pentru functia de primar imi cer scuze la revedere.

  Răspunde
 • vineri, 18-01-08 la 21:13
  Permalink

  Pentru cei care nu stiu: Clubul Asau nu a fost niciodata in patrimoniul PRIMARIEI iar proprietarul l-a vandut pentru ca asa i-a fost dorinta. Eu poate ca as fi procedat la fel. Ce treaba are primarul comunei cu bunurile mele? De cand trebuie sa ceri voie primarului sa -ti vinzi bunurile? Daca ai chef poti sa le si inghiti… Aviz amatorilor.Haideti sa nu mai vorbim fara sa cunoastem… E simplu sa-ti doresti sa moara vecinul ca sa-ti ramana tie capra…
  Cu respect, domnului Costica

  Răspunde
 • sâmbătă, 19-01-08 la 16:53
  Permalink

  Sigur, clubul din Asau, alta data camin cultural,nu a fost proprietatea primariei, dar nici nu s-au intreprins demersuri pentru a face ceva in acest sens. In alta ordine de idei au fost programe de finantare pentru construirea de camine culturale in localitatile rurale si primarul, care o fi fost el, nu are importanta ca era …celd e acum, nu s-a gandit ca asauanii au dreptul si la un camin cultural. Aplicantii erau autoritatile, deci nu se punea problema sa aplice altcineva. Asa se face ca primarul a stat cu mainile in san privind la straduinta oamenilor de a face activitati culturale in aer liber. Vi se pare corect? Stiti cum au fost cheltuite fondurile alocate pentru cultura Primariei Asau? Poate corectitudinea va indemna sa si cercetati…

  Răspunde
 • sâmbătă, 19-01-08 la 20:11
  Permalink

  deacord in mare parte cu toti doar ca…daca aveam si noi un primar si nu un „primar” cred ca se putea construi in cele doua mandate un camin{club}nou.am vazut cum un alt primar a putut face in comuna sa patru camine!toate noi si foarte frumoase. cit despre primarie ce sa mai spun…..cred ca ar eclipsa si trezoreria bacaului,iar pe strada oamenii nu vorbeau de primar decit de bine.la noi era de asteptat sa nu se faca nimik deoarece nici ptru gospodaria lui din asau nu a facut mare lucru…si asta nu de ochii lumii ci pentru ca atit de GOSPODAR este. PS:asa ca asuanilor tine de noi toti sa mai avem vreodata camin cultural nu doar de d-l dan si de asociatia bradul.

  Răspunde
 • duminică, 20-01-08 la 16:55
  Permalink

  Salut Dl Om corect di comen 17,dar acest camin este in patrimoniul Com Asau, indiferent cine este proprietar in acte, el trebuie sa functioneze in folosul locuitorilor Com.Acel Camin a fost construit pentru Com din bani minerilor, iar din com noastra erau peste 500 de mineri care lucrau la intreprinderea miniera si el trebuie sa functioneze in folosul comunei.Actualul Primar este cunoscatorul dedesupturilor vinzari acestui camin,si el trebuie acum intrebat inainte de a i se termina mandatul de ce a fost scos la vinzare prin licitati dubioase ,in care au fost implicati mai multi oameni din Primarie si fosta conducere ai Minei Comanesti.Tind sa cred Dl Om corect ca faci parte din patura de oameni ai Com Asau care nu-i intereseaza viitorul Com si a tineretului de azi.In Occident toate cladirile care deservesc activitati culturale,sportive etc. apartin si au apartinut Primariilor.Iar in cazul nosru Primaria are un foarte mare semn de inrebare?????

  Răspunde
 • luni, 21-01-08 la 22:25
  Permalink

  dl costica, mia placut ceati scris la comentariul dumneavoastra dar mam in trebat de ce nu mai sunt si alti oameni care ar trebui sa fie in ajutorul comunei nu al primarului pentru ca stim toti ca primaru e cam nesimtit ,in afar de domnul dan si doamna mihaela munteanu si inca cativa oameni atat mi se mai pare ca in comuna asau dumneavoastra sunteti cam ultimul cetatian drept din sat de la noi.Mie chiar mear place ca cetateni, cand o sa mai voteze sa voteze cu cap pentru ca noi cetateni din asau ne dorim un priama r drept si cinstit.Cu stima de la un cetatian AL COMUNEI .

  Răspunde
 • miercuri, 23-01-08 la 13:17
  Permalink

  Raspuns la comentariul 20 al d-lui Costica:
  Si casa TA este in patrimoniul com. Asau(dupa spusele dvs.) si pentru ca nu conteaza cine este proprietar, ce-ar fi sa o vand eu, domnule Costica…??????
  PS:ma inrereseaza soarta comunei, ma intereseaza ,,fostul camin”, si mie mi-au ingetat picioarele pe 16 dec…Sa nu aruncam totusi cu pietre fara sa cunoastem adevarul!

  Răspunde
 • miercuri, 23-01-08 la 20:57
  Permalink

  DRAGILOR ASAUANI. domnul nostru primar e cel mai bun. in cate mandate a avut a facut de toate:a adus apa in comuna, a facut drum asfaltat pe apa asau, a retrocedat paduri,a facut o fata noua primariei, un gard frumos in fata monumentului, cosuri de gunoi pe strazi,a impodobit asaul cu lumini de craciun, si ce o mai fi facut el. oare cu atatea realizari nu il ia DUMNEZEU acolo langa el ca sa scapam draq odata de el?

  Răspunde
 • miercuri, 23-01-08 la 23:13
  Permalink

  Buna seara Dl om corect eu sunt C P ,sunt in Spania de aici citesc si vad tot ce se intipla in tara si in special in comuna,vreau si eu sa stiu cum te cheama de esti atita de corect si putem vorbi pe skype sau mesenger.Cautama costicapr s-au costel-cristina si vom discuta.

  Răspunde
 • joi, 24-01-08 la 11:22
  Permalink

  eu cred ca opiniile pe care le punem noi aici sant doar asa ca sa pierdem vremea.parerea mea e ca ar trebui sa infiintam undeva un forum pe care sa postam ceea ce ne doare si pe care sa-l citeasca si primarul in sedintele de consiliu impreuna cu consilierii nostri.poate e cineva luminat ca sa ne indrume cum sa facem acel forum.

  Răspunde
 • joi, 24-01-08 la 11:27
  Permalink

  nu e tocmai corect sa postam noi cei din asau pe forumul bacauanilor, poate ne mai ajuta inca o data d-na mihaela munteanu sa avem si noi forumul asauanilor.

  Răspunde
 • joi, 24-01-08 la 15:40
  Permalink

  auzi domnule costel primicheru ca deja ai casa la vanzare

  Răspunde
 • joi, 24-01-08 la 20:47
  Permalink

  uite astia sunt oameni corecti dl costica si dl maricel nu presupusu om corect din opinia mea tot ce a facut primaru am fi putut si noi sa face asta .Daca mai tineti minte in ainte prin 2006 primaru nea promis ca o sa fie drumul asfaltat pana in 2007 din centru catre straja , eu miam spus parerea si mi se pare ca acest om corect nu e altu decat primarul comune asau .DRAGILOR noi daca vrem drum asfaltat de in centru pana in straja unde da sa iasa la drumul central cam din straja trebuie sa platim chiar noi ca pana a esi primaru din functie o sa creasca tineretu noi o sa murim si so sa ramana ca tineret doar copii copiilor nostri credetima care vreti la revedere si sanatate domnului costica si dl marcel.

  Răspunde
 • joi, 24-01-08 la 20:47
  Permalink

  uite astia sunt oameni corecti dl costica si dl maricel nu presupusu om corect din opinia mea tot ce a facut primaru am fi putut si noi sa face asta .Daca mai tineti minte in ainte prin 2006 primaru nea promis ca o sa fie drumul asfaltat pana in 2007 din centru catre straja , eu miam spus parerea si mi se pare ca acest om corect nu e altu decat primarul comune asau .DRAGILOR noi daca vrem drum asfaltat de in centru pana in straja unde da sa iasa la drumul central cam din straja trebuie sa platim chiar noi ca pana a esi primaru din functie o sa creasca tineretu noi o sa murim si so sa ramana ca tineret doar copii copiilor nostri credetima care vreti la revedere si sanatate domnului costica si dl marcel.

  Răspunde
 • joi, 24-01-08 la 23:28
  Permalink

  Salut Domn Marcel daca tot spui de un forum de ce nu mergi maine s-au cand ai timp pe la Primarie, si intreabai de ce nu au ei o pagina unde sa scie realizarile, si tot acolo sa se poata scrie si comentarii de catre toti cetateni asaului.Astept raspuns

  Răspunde
 • vineri, 25-01-08 la 8:22
  Permalink

  DRAGI ASAUANI, IDEEA UNUI FORUM AL NOSTRU, AL ASAUANILOR , NU E REA. DAR DE AICI SI PANA LA IDEEA CA O SA-L CITEASCA PRIMARUL SI CONSILIERII E DRUM LUNG. SI, CA SA VA DATI SEAMA CE VREAU SA ZIC PRIN ASTA, PARTICIPATI SI VOI LA SEDINTELE CONSILIULUI LOCAL ASAU , PENTRU CA AVETI ACEST DREPT, SI APOI O SA AVEM CE DISCUTA. EU AM AVUT NEPLACEREA SA PARTICIP LA CATEVA SEDINTE ALE ALESILOR NOSTRI SI M-AM LAMURIT PE DEPLIN IN MAINILE CUI STAU FRAIELE CONDUCERII ACESTEI COMUNE. O COMUNITATE SE CONDUCE SI CU SUFLET DAR ACESTA NOTIUNE ESTE STRAINA EDILILOR NOSTRI. ATATA TIMP CAT VOR FI IN FRUNTEA NOASTRA OAMENI DE ACEASTA FACTURA ASAUL NU VA CUNOASTE, DIN PACATE, NICI UN FEL DE PROGRES. GANDITI-VA CA IN ANII URMATORI VIN BANI DE LA COMUNITATEA EUROPEANA, SI NU PUTINI, BANI DE CARE ASAUL ARE ATAT NEVOIE. CREDETI, SAU VEDETI IN ALESII NOSTRI ACTUALI INTELIGENTE SCLIPITOARE CARE SA ATRAGA ACESTE FONDURI? MULTI DINTRE EI NICI NU STIU DESPRE CE ESTE VORBA SI CE REPREZINTA ACESTE FONDURI.SANSA DE DEZVOLTARE A COMUNEI NOASTRE SUNT TOCMAI ACESTE FONDURI.AM SA VA DAU DOAR UN MIC EXEMPLU, CARE NU ESTE CEL MAI PRIORITAR, DARA CARE POATE ADUCE IMBUNATATIRI VIETII TINERILOR SI NU NUMAI A LOR, DIN COMUNA. EXISTA UN PROIECT LA CARE POATE APLICA AUTORITATEA LOCALA PENTRU AMENAJAREA UNOR BAZE SPORTIVE SI, SCRIE IN PROIECT, IN SPECIAL INCURAJAREA FOTBALULUI, CHIAR CONSTRUIREA ACESTORA IN ZONELE RURALE. CREDETI CA EDILII NOSTRI AU CUNOSTINTA DE ASA CEVA? SI PROIECTE SUNT O GRAMADA DAR CINE SA SE OCUPE SA LE IDENTIFICE, NU MAI SPUN SA LE SI FACA????!!!
  CAT DESPRE CAMIN, SITUATIA E ASA COMPLICATA CA NICI NU STII DE UNDE SA INCEPI. CE STIU CU SIGURANTA ESTE CA MAMA MEA A MUNCIT LA ACEL CLUB CAND ERA TANARA SI NU NUMAI EA. A FOST UN EFORT COLECTIV, CHIAR DACA ERA FINANTATA LUCRAREA DE CATRE , SAU PENTRU SINDICATUL MINIER. IDEEA E CA TREBUIE SA NE MOBILIZAM CU TOTII SI SA READUCEM CLUBUL, CUM II ZICEM NOI, IN PATRIMONIUL COMUNEI.ESTE UNA DIN PRIORITATILE NOASTRE.
  SE APROPIE , CU PASI REPEZI, ALEGERILE;VA INVIT LA REFLECTIE SI LA MATURA GANDIRE PENTRU ATUNCI CAND VETI MERGE LA VOT SI VETI VOTA. DE NOI DEPINDE CUM VA ARATA COMUNA NOASTRA, SAU CUM VOM TRAI IN ACEASTA COMUNITATE .
  ‘SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRI”!

  DUMNEZEU SA NE AJUTE!!!!!!!!!

  Răspunde
 • vineri, 25-01-08 la 17:17
  Permalink

  costica daca ai sti cate raspunsuri astept si eu….

  Răspunde
 • sâmbătă, 26-01-08 la 18:20
  Permalink

  Buna seara Dl Marcel si tuturor cititorilor din Asau s-au de pe unde oti fi,Casa mea o vind eu cu familia mea din preuna pentru ca eu am construito si e numai pentru uzul familiar ai unei familii si nu pentru uz comunal cum este clubul din Comuna.Un Camin cultural este destinat intrgei comunitati indiferent de etnie si religie,si el trebuie sa ramana in comuna cu aceisi destinatie care-i data prin lege si nu prin dorinta altora pentru a se inbogati de azi pe maine.Iar raspunsurile pe care le astepti,poti sa stai mult si bine asteptand ca no sa vina nimeni la poarta ta sa-ti dea raspunsuri la ce astepti.

  Răspunde
 • sâmbătă, 26-01-08 la 19:06
  Permalink

  Salu Dan T ,intreabal pe Primar carei problema cu drumul Straja-Centru de nu se poate asfalta,si vezi ce raspuns i-ti da si tie.A trecu o persoana de la Bucuresti prin comuna vara trecuta,si a intrat in Primarie sa discute situatia drumului de care-ti spun in ideia de al ajuta pe Primar sa asfalteze Comuna si in special acest drum de care se vorbea asfaltarea lui de pe timpul Primarului Purcaru Spiridon ,daca il intrebi pe tatal tau el stie,si cum spuneam asfaltarea comunei putea benificia de inprumut din fonduri Europene,pentru-ca acea persoana este din Comanesti si locuieste in Bucuresti si are firma de consultanta pentru proiecte bine intemeiate din fonduri Europène.Sti ce ia raspuns Dl Primar; drumul din Centru-Straja este judetean si depinde de la judet asfaltarea, si sa terminat promblema comunei.Succes si va salut pe toti.

  Răspunde
 • duminică, 27-01-08 la 10:46
  Permalink

  Citesc aceste randuri si observ ca aveti probleme cu lucruri pe care nu le puteti controla.Oare trebuie sa va spuna altii ca hoti ,puturosi si tradatori au fost si vor fi in tara asta? Asa s-au obisnuit ei sa-si insuseasca ce nu le-a apartinut niciodata.Sa lasam toate astea in mana Altcuiva.Haideti sa vedem ce putem face pentru noi.Noi,sa ne ingrijim de padurile din care taiem ca nataraii copacii ca sa vina apa mare si dealurile peste noi,sa ne ingrijim de apa care trece prin comuna noastra in care aruncam toate gunoaiele din ograda.Pentru ca, atunci cand va veni iar viitura,degeaba o sa avem clubul din Asau,caci chiar de ne-om ascunde in el,apa ne va lua pe sus si ne va trimite unde ne este locul.Sa avem grija deci,de comuna noastra cu asa locuri pitoresti si de o rara frumusete si sa ne vedem fiecare de treaba lui,caci singuri vom da socoteala.

  Răspunde
 • duminică, 27-01-08 la 21:23
  Permalink

  Salut dl Beholder,am impresia ca vrei sa pui pumnul in gura pentru camin,´´faci parte dintre ei´´.In legatura cu padurile, aici trebuie sa aiba grija guvernul-politia -primariile, si la urma noi.Oameni vad o scapare prin asi vinde padurile ca sa puna ceva pe masa,dar problema cea mre este sus la cei ce drajmuiesc tara.Cu gunoiul ai dreptate, ca trebuie sa ne ocupam noi toti,dar si cei de la mediu trebuie sa faca munca de teren, nu doar din cand in cind cite un control, sa fie o mic justificare ca fac si ei ceva.Iar primaria a pus prin comuna citeva cosuri de gunoi, care nu sunt curatate la timp,ei trebuie sa faca un contract cu cei de la salubritate sa preia tot gunoiu din comuna asa cum este normal si igienic, dar nu vor sa plateasca bani care trebuie si-l colecteaza ei cu tractorul,inprastiind gunoiul pe drum cind il ia din fata portilor ramanand in urma lor alt gunoi,si tot asa.

  Răspunde
 • luni, 28-01-08 la 8:32
  Permalink

  Nu stiu daca ar trebui fiecare sa-si vada de treaba lui. Daca ganditi asa, atunci poate conduce oricine primaria, se pot lua orice hotarari…Fiecare sa-si vada numai ograda lui? Si cand ceea ce se va hotara il va afecta, sa i se spuna: „dar de ce ai tacut pana acum? „. Eu cred ca orice cetatean are dreptul sa isi spuna opinia. Daca oamenii vor camin cultural, si lipsa lui ii doare, pot sa spuna-acesta e primul pas, apoi poate se si aduna sa gaseasca solutii- aceasta ar fi de dorit.Pentru ca au investit incredere, au si dreptul sa ceara socoteala.
  Am incercat prin Gazeta de Asau sa ne exercitam, in baza Legii 544, dreptul la a primi informatii de interes public. Am intrebat despre banii cheltuiti de 27 dec 2007, cand primarul a organizat o serbare …de Craciun- spune el, de Sf. Stefan – spun eu. A raspuns la adresa noastra ca a cheltuit…7 mil lei vechi. Am informatii neoficiale ca doar plata pentru un artist a depasit 15 milioane lei…Ha, ha!..Deci primarul a dar circa 30 de milioane, cam atat cred ca a fost costul real, din 7 milioane… Mare minune! Apoi de unde au fost banii? Nu s-a obosit sa spuna… Ce stiu eu e ca umbla politistul pe la agenti economici, inca de cand organizam festivalul de pe 16 dec., cu contracte de sponsorizare. Primaria nu a dat nici un leu pentru Festivalul de datini si obiceiuri din 16 decembrie. Atunci poate s-au pastrat banii pentru serbarea de Sf Stefan? Dar nu cumva cei care au sponsorizat, fara sa stie cu precizie pentru ce, ar trebui sa stie ce s-a facut cu banii lor? A iesit vreodata primarul – oricare nu numai acesta, sa va spuna: am primit atat, am cheltuit atat! Si atunci, de ce sa nu aveti dreptul sa intrebati, sa va spuneti opinia? Eu cred ca trebuie sa intrebati, pana vis e raspunde. Si daca nu sunteti satisfacuti, sanctionati la vot, nu prin neprezentare cum facem noi romanii, ci prezentandu-va si votand. Si apoi intrebati-l si pe acela. Nu-i mai lasati sa faca ce vor cu vietile oamenilor!

  In alta ordine de idei, sa stiti ca primaria Asau are un site. Din pacate, cand am ajuns prima data in Asau, chiar de la site-ul acesta a pornit discutia. Am constatat ca nu se stia de site-ul respectiv… exact la primarie; ca nu este actualizat, ca sunt scrise minciuni acolo – cam ca tot ce vine din zona aceea a administratiei publice. De pilda, pe acest site, scrie ca sunt facilitati pentru investitori…Ha,ha,ha! Intrebati investitorii din zona, cate facilitati au…si la ce costuri!
  Acolo ar trebui sa fie forumul acela, pe acel site. Dar credeti ca un primar fara cuvant, un viceprimar care nici scaune in birou nu are, ar raspunde la toate apelurile? Si la ce bun, daca tot ce pot spune e fie minciuna, fie expresia neputintei?
  Iata si adresa:
  http://www.ghidulprimariilor.ro/business.php/PRIMARIA-ASAU/14243/.
  Cea de-a treia idee pe care vreau sa o aduc in discutie e cea referitoare la unitate. E clar ca toti cei care au simtit nevoia sa se exprime aici simt ceva pentru comuna asta. Si in loc sa se adune sa faca ceva impreuna, se cearta…se banuie. Asta e societatea noastra. Dar intr-un oras e mai greu sa se intalneasca oamenii care gandesc la fel. Intr-o comuna ar trebui sa fie mai usor. Cand am acceptat sa intru in Asociatia Bradul Asau am crezut ca asa se va intampla, si oamenii vor intelege ca trebui sa fie uniti. Sa stiti ca principala problema a comunitatilor sunt liderii si oamenii. Liderii pot fi intornati sau detronati…Dar cu oamenii e mai greu…Daca nu vom invata sa lasam la o parte micile rautati, nu vom face nimic. Si cerem degeaba altora! Asta nu insemna ca trebuie sa renuntam…ci doar sa ne supraveghem cand luam atitudine, sa incercam sa chemam la solidaritate, nu la continua cearta. Numai bine!

  Răspunde
 • luni, 28-01-08 la 18:14
  Permalink

  2. Nu stiu daca ar trebui fiecare sa-si vada de treaba lui. Daca ganditi asa, atunci poate conduce oricine primaria, se pot lua orice hotarari…Fiecare sa-si vada numai ograda lui? Si cand ceea ce se va hotara il va afecta, sa i se spuna: “dar de ce ai tacut pana acum? “. Eu cred ca orice cetatean are dreptul sa isi spuna opinia. Daca oamenii vor camin cultural, si lipsa lui ii doare, pot sa spuna-acesta e primul pas, apoi poate se si aduna sa gaseasca solutii- aceasta ar fi de dorit.Pentru ca au investit incredere, au si dreptul sa ceara socoteala.
  Am incercat prin Gazeta de Asau sa ne exercitam, in baza Legii 544, dreptul la a primi informatii de interes public. Am intrebat despre banii cheltuiti de 27 dec 2007, cand primarul a organizat o serbare …de Craciun- spune el, de Sf. Stefan – spun eu. A raspuns la adresa noastra ca a cheltuit…7 mil lei vechi. Am informatii neoficiale ca doar plata pentru un artist a depasit 15 milioane lei…Ha, ha!..Deci primarul a dar circa 30 de milioane, cam atat cred ca a fost costul real, din 7 milioane… Mare minune! Apoi de unde au fost banii? Nu s-a obosit sa spuna… Ce stiu eu e ca umbla politistul pe la agenti economici, inca de cand organizam festivalul de pe 16 dec., cu contracte de sponsorizare. Primaria nu a dat nici un leu pentru Festivalul de datini si obiceiuri din 16 decembrie. Atunci poate s-au pastrat banii pentru serbarea de Sf Stefan? Dar nu cumva cei care au sponsorizat, fara sa stie cu precizie pentru ce, ar trebui sa stie ce s-a facut cu banii lor? A iesit vreodata primarul – oricare nu numai acesta, sa va spuna: am primit atat, am cheltuit atat! Si atunci, de ce sa nu aveti dreptul sa intrebati, sa va spuneti opinia? Eu cred ca trebuie sa intrebati, pana vis e raspunde. Si daca nu sunteti satisfacuti, sanctionati la vot, nu prin neprezentare cum facem noi romanii, ci prezentandu-va si votand. Si apoi intrebati-l si pe acela. Nu-i mai lasati sa faca ce vor cu vietile oamenilor!

  Răspunde
 • luni, 28-01-08 la 19:54
  Permalink

  am deschis acel site al primariei dar nu are forum.d-na mihaela intamplator am aflat ca ajutorul cel mare ptr gazeta a venit din partea ta. sant cumnat cu TATAL URSILOR si prieten bun cu presedintele DAN TATAVU.personal cred ca daca reusim da facem noi asauanii un forul o sa gasim si o cale de a face alesii nostri sa citeasca ceea ce scriem noi acolo, eventual sa mai si raspunda. cu stima maricel rata

  Răspunde
 • luni, 28-01-08 la 21:42
  Permalink

  Buna seare Dna Mihaiela,tin s-ati multumesc pentru ajutorul dat in comentariul dv,despre Camin- Primarie si multe altele care ne doare pe toti acei ce vor sa se miste ceva in Comuna.Va rog interesati-va cit costa realizarea unui forum pentru Primarie,ca il platim noi toti cei care suntem plecati afara, pentru-ca suntem cativa.Astept raspuns.Va Multumesc.

  Răspunde
 • miercuri, 30-01-08 la 19:28
  Permalink

  Ma doare sufletul de ceea ce se scrie aici…
  Ma doare sufletul cu atat mai mult cu cat unii dintre noi (unii dintre cei care au scris in aceasta rubrica) isi pun nestiinta pe tava oferind-o tuturor, aruncand cu pleonasme, cu batjocura, cu cuvinte injumatatite sau scrise aiurea, cu cratime ,,zvarlite ” la intamplare oriunde numai la locul lor nu. Nu va bateti joc de comuna noastra,nu va bateti joc de limba noastra, nu o mai prezentati tarii prin prisma ,,articolelor” unora dintre voi! Da-ti-le voie altora cu adevarat priceputi sa astearna pe hartie ceea ce ii doare sau ceea ce ne doare pentru ca pe ei s-ar putea ca oamenii care stiu sa citeasca sa ii poata intelege.
  Ma doare ca atat mai mult cu cat vad ca generatia mea apune iar cei care vin in urma , orbiti de furie, incearca sa faca fapte mari…dar ei sunt oameni mici. Ma doare sufletul cu atat mai mult cu cat unii mi-au fost elevi…

  Răspunde
 • miercuri, 30-01-08 la 21:03
  Permalink

  Stimate domn(doamna) sa stiti ca sufletul nu doare, cel putin din cate am invatat eu la scoala.Daca am gresit in exprimare e si din cauza celor care ne-au invatat la varste fragede. Cine stie sa citeasca cred ca intelege sensul si cu 50% greseli.In schimb ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai tare e ca UNII DINTRE CEI INVATATI se pricep de minune la sfaturi dar sant atat de ticalosi incat posteaza comentarii fara nume.De ce domnule(doamna)#nu conteaza# nu va asumati raspunderea unui nume?Noi cei care am adaugat comentarii aici chiar fiind oameni mici am avut curajul necesar. Cu stima MARICEL RATA! ps. am zis ca nu mai adaug comentarii aici pe acest forum dar trebuia sa raspund unui INVATAT. In curand o sa existe o pagina web in exclusivitate pentru ASAU cu forum unde putem scrie ce ne doare toti fara sa ocupam locul celor din bacau

  Răspunde
 • miercuri, 30-01-08 la 21:12
  Permalink

  Buna seara domnule Costica. Va rog sa imi lasati adresa dumneavoastra de mail sau un numar de telefon, pe adresa de mail a Gazetei de Asau: gazetadeasau@yahoo.com . Multumesc.

  Răspunde
 • miercuri, 30-01-08 la 21:48
  Permalink

  Daca te doare asa de tare,de ce nu te implici,poate ne puteti ajuta in a realiza ceva in Comuna.Cei ce stiu sa scrie corect pe hirtie nu sunt corecti in realitate,si nu au puterea de a multumi alegatorii.

  Răspunde
 • miercuri, 30-01-08 la 21:55
  Permalink

  Sanduleni va avea Camin Cultural

  Alta investitie marcanta in comuna este cea prin care, in sfarsit, in Sanduleni va exista un Camin cultural.

  “Vizavi de Primarie exista o cladire veche. Am trecut la demolarea ei si pe acel loc se va ridica un Camin cultural modern”, spune viceprimarul comunei, Vasile Onea. Finantarea vine de la Consiliul Judetean iar investitia va costa aproximativ 18 miliarde.

  la sanduleni se poate

  Răspunde
 • vineri, 01-02-08 la 11:28
  Permalink

  domnule sau doamna NU CONTEAZA eu unul nu cred ca modul de exprimare v-a iritat in asemenea masura ci mai degraba tind sa cred ca sunteti unul dintre acolitii primarasului nostru.din cauza celor cu gindire asemeni dumneavoastra sufera comuna si locuitorii ei care nu sunt atit de…….TITRATI.sa revenim la oile noastre….stiti cit a spus primarul ca au costat cele citeva luminite de sarbatori?10000 euro.doar cineva foarte invatat precum este NU CONTEAZA cred ca ar pune botul pe romineste la asa ceva.

  Răspunde
 • vineri, 01-02-08 la 21:04
  Permalink

  Bine spus elvule,oameni de acestia avem la conducere.Trebuie aflat cine candideaza la postul de Primar si mai discutam.

  Răspunde
 • duminică, 03-02-08 la 19:55
  Permalink

  Buna seara locuitori ai Com Asau,observ ca nu prea va intereseaza viitorul Com. Nu comentati mai nimic,ati intrat intro monotonie de ne clintit, nu doriti sa cunoasteti cine sunt viitori candidati la functia de Primar.Se aude ca tot actuali edili au curaj sa ocupe fotoliile incalzite de ei de cativa ani buni.Voi chiar nu sunteti in stare sa cautati un om care sa reprezinte aceasta Comuna si interesele ei si nu ale lor. Oare inca nu-sa nascut persoana aceea care sa ne reprezinte si sa gospodareasca com asa cum se cuvine .Nu doriti nicio schimbare in mai bine.Curaj si trezitiva odata….

  Răspunde
 • marți, 05-02-08 la 15:10
  Permalink

  de ce nu candidati d.vs dl Costica? Am mai avut un cizmar la conducere si s-a descurcat… stim noi cum…( ca si pe hartie)!

  Răspunde
 • marți, 05-02-08 la 15:13
  Permalink

  stai prost cu scrisul dl costica! daca te interesea soarta comunei asau de ce ai plecat in strainatate!

  Răspunde
 • marți, 05-02-08 la 15:19
  Permalink

  -raspuns la comentariul 42-

  Era o metafora!!!!!!!
  Bingo!!!!!!

  Răspunde
 • miercuri, 06-02-08 la 0:21
  Permalink

  Buna seara Dl alegator,multumesc pentru sfat dar ar fi bine sa-ti spui si numele,de ce te ascunzi?

  Răspunde
 • miercuri, 06-02-08 la 14:42
  Permalink

  Dragi asauani,
  Sa stiti ca discutiile aici, pe Bacau Online pot fi benefice. Dar, ele raman la stadiu de discutii, din pacate. Haideti sa facem ceva concret pentru comuna noastra.Ironiile folosite aici nu sunt benefice nici unuia dintre noi.Fiecare are dreptul sa se exprime in felul sau, dar ar fi bine sa trecem si la fapte. Asociatia Bradul Asau are cateva proiecte si va veni timpul cand vom face apel public la locuitorii comunei noastre in vederea derularii programelor noastre. Tare sunt curios sa vad cati dintre voi vor da curs apelului nostru.
  Aici e usor sa scrii, sa critici, sa-ti spui parerea, dar mi-ar placea sa va vad si la fapte.
  Nu trebuie sa asteptam ca doar edilii nostri sa faca ceva pentru comuna. Si noi trebuie sa ne mobilizam pentru a avea o comuna curata, frumoasa si bogata.Atata timp cat noi aruncam gunoaiele oriunde si oricum(cand este un mecanism pus la dispozitie sa-l ridice), cand ne taiem padurile ca si cum nu ar fi ale noastre(si strigam in gura mare ca ne-a luat apele), cat timp nepasarea si rautatea ne calauzeste viata nu vom reusi sa facem nimic bun pentru comuna.
  Asociatia noastra va asteapta, pe toti cei care doriti cu adevarat sa schimbati ceva in viata comunei si a comunitatii, sa veniti alaturi de noi cu idei, cu forta de munca, cu suflet.Sunt atat de multe de facut!!!
  Dan Tatavu

  Răspunde
 • miercuri, 06-02-08 la 19:45
  Permalink

  Dle. Dan Tatavu, sincer sa fiu imi place comentariul 53. Ma si intrebam cand, din aceste comentarii, va disparea tenta politica si totul se va canaliza spre ceea ce ne intereseaza cu adevarat. Sper ca pe viitor sa fie purtate discutii care au ca final lucruri benefice pentru comuna si nu barfa , fie ea politica sau nu, ca tot barfa e. Daca ne va interesa mai mult viitorul si nu viata personala a unora sau altora poate ca vom fi capabili sa facem un ,,hei-rup” pentru bunastarea Asau-lui, indiferent de culoarea politica a fiecaruia, pentru ca fiecare are dreptul sa aleaga(ca si in dragoste, ce ar fi daca toti barbatii ar iubi o singura femeie? Cu siguranta ale noastre vor ramane nemaritate). Sper ca m-am facut inteles.

  Răspunde
 • joi, 07-02-08 la 14:07
  Permalink

  tot scriti si scriti dar nu vedeti cat se intampla in cadrul primariei, cum unii nu merg la servici, altele etaleaza cracii…si primarul cu limba scoasa studiaza… ce studiaza? cracii lungi si fitele de mare doamna sociala…care uita ca este mare doamna si alunga oamenii de la usa ,ca pe cersetori si toate pana la ora 12 care treaba multa de asta viziteaza cabinetele medicale si politia dar ce sa-i faci este un om ,,important” ca si domul poritist al primariei care face si desface are bot in bot cu primarul pe prispa primariei! mai sunt si oameni draguti in primarie ce Dumnezeu si seriosi pe deasupra care sunt lasati in umbra… nu au craci, aer ,sunt simpli functionari, pentru astazi atat serialul continuua… cititi si iar cititi, va pupicesc pe toti si noapte buna!

  Răspunde
 • vineri, 08-02-08 la 0:43
  Permalink

  Buna seara Dl Dan, imi plac sugestiile tale, mia placut si ceai intreprins pina acum, dar sa vedem cine-ti sare in ajutor pentru programele pe care le ai.Sa nu uiti..daca cei de la primarie nu vor sprijini Asociatia Bradul Asau nici locuitori comunei Asau n-o sa va sprijine.Succes!…

  Răspunde
 • vineri, 08-02-08 la 16:27
  Permalink

  Stimate domn simpatizant,
  Asauanii striga cu atata mandrie …”ca e fiu de asauan”… ceea ce dupa opinia mea ar trebui sa fie similar cu mandriei de a apartine unui loc, unei comunitati. Asaunaii au invocat originea lor deseori ca argument al apartenentei la o grupare altfel si in relatia cu mine care m-am asociat…grupului din solidaritate si prietenie. Asauanii ar trebui sa fie mai uniti si mai constienti de puterea lor.Ar trebui sa imprumute mai mult din rezistenta si statornicia pamantul acela de care stramosii lor si-au legat viata, si de care si viata lor e legata, magic parca.
  Nu vreau sa fac poezie dar ma supara cand oamenii nu cred inainte in ei si apoi in forme…Primaria a o institutie in care daca nu ai ales bine, nu ai nici un sprijin. Daca ai ales bine, poate sa-ti fie sprijin, dar nu mai mult ca vecinul tau, ca fratele tau, ca tine.
  Asociatia Bradul Asau a aparut ca sa uneasca oamenii si sa-i faca mai constienti de puterea lor impreuna si sa le infrumuseteze viata. Daca primarul, viceprimarul, oricare om din comuna, se vor simti parte din ceea ce facem noi, ne vor fi alaturi. Daca nu, nu. Avem drumul nostru. Desi si aici exista o limita. Ca oameni, acestia au posibilitatea optiunii, ca reprezentanti ai comunei exista lege care prevede acordarea de fonduri pentru cultura, exista consiliu local, exista lege care prevede posiblitatea sustinerii ong-urilor… Asa ca eu nu vreau sa cred ca aveti dreptate si ca daca primaria nu ne sustine, nu existam. Ne-am infiintat fara sprijinul primariei, dar cu sustinerea unor inimosi. Vom exista pentru ei si cu ei, si cu dumneavoastra.

  Răspunde
 • vineri, 08-02-08 la 16:35
  Permalink

  BUNA SEARA!
  sunt un copil in clasa a II-a si sunt uimita de greselile de ortografie facute la comentariul 56.In trei propozitii ati facut mai multe greseli decat toti colegii mei la un loc!

  Răspunde
 • sâmbătă, 09-02-08 la 8:03
  Permalink

  Salut Costica.Sa stii ca poti cheltui banii pe care i-ai pus deoparte ptr un site al asaului cu tot cu forum ,ptr ca l-am platit eu deja din banii putini care se fac aici in romania.In cel mai scurt timp o sa am placerea sa-ti spun si numele site-ului.Sanatate si mult noroc ASAUANILOR

  Răspunde
 • sâmbătă, 09-02-08 la 16:49
  Permalink

  Foarte bine a-ti spus Dna Mihaiela, eu nu ma supar, dar problema dureroasa aste tot la Primarie.

  Răspunde
 • sâmbătă, 09-02-08 la 17:29
  Permalink

  Copilule ,daca esti in cl II-a, ce treaba ai tu cu comentariile celor mari,s-au ai si tu vreo 30 de ani si inca nu stii daca esti fata sau baiat.

  Răspunde
 • duminică, 10-02-08 la 14:00
  Permalink

  A TRECUT … EPOCA… ACUM E ALTA … A HOTILOR… TOTI PROMIT PINA AJUNG IN FRUNTE … APOI.. FURA… APROPO CE SE AUDE CU ULTIMA .. ESCROCHERIE .. ACEA A VINZARILOR PADURILOR PE 2 BANI? A FOST IMPLICATA PRIMARIA?

  Răspunde
 • duminică, 10-02-08 la 18:16
  Permalink

  ce tot aruncati cu noroi de la unul la altul mai bine ati face ceva concret.cine are curajul sa-si ia inima-n dinti si sa arate ca vrea sa faca ceva cu adevarat.sa demonstreze ca altii nu au facut si nu sunt gospodari cu adevarat.

  Răspunde
 • duminică, 10-02-08 la 18:27
  Permalink

  Ai vorbit frumos la comentariul 53 dl dan.Sincer mi-a placut.O sa incerc sa iau legatura cu tine sa vb si fata in fata ca si pe mine ma intereseaza viitorul copiilor mei.Si deocamdata am doar 2,dar cine stie.Ciao si succes

  Răspunde
 • duminică, 10-02-08 la 20:10
  Permalink

  Fratilor , parerea mea ca noi blamam aici primarul cam degeaba. In ultimii ani nu a fost oferita nici o alternativa ptr acest post.Oamenii care sant gospodari cu adevarat si care ar fi buni cu adevarat fac bani nu au timp de pierdut pe la primarie.era mult mai rau daca exista alernativa si noi am fi ales gresit. (sa nu se inteleaga ca eu tin partea primarului.e doar o parere)

  Răspunde
 • luni, 11-02-08 la 1:25
  Permalink

  Foarte bine Maricele,imi place concurenta.Acest exemplu trebuie sa-l ia si cei de la conducerea comunei daca sunt in stare…Succes.

  Răspunde
 • marți, 12-02-08 la 0:44
  Permalink

  Fara blamari si critici la adresa unora, nimic nu se urneste din loc,iar cu aceste blamari (cum spun altii) prind bine pentru toti, unele lucruri vor icepe sa ia contur.

  Răspunde
 • sâmbătă, 16-02-08 la 17:38
  Permalink

  Comunicatia Comanesti – Ciobanus via Asau easfaltata in totalitate?

  Răspunde
 • vineri, 22-02-08 la 23:53
  Permalink

  Marcele unde-i forumul de Asau pe care l-ai finantat.Oamenii asteapta sa mai scrie, sa mai citeasca ceea ce se mai intampla prin comuna.

  Răspunde
 • marți, 26-02-08 la 13:18
  Permalink

  buna! cand se finalizeaza podul de la mazilas?

  Răspunde
 • marți, 26-02-08 la 13:21
  Permalink

  feliciatri! avem si noi o primarie frumoasa!

  Răspunde
 • joi, 28-02-08 la 22:45
  Permalink

  Mai concetateni ai com asau din tot ce dezbateti voi aici,credeti ca va lua cineva seama,nu ma refer la rusine ca sa dus demult, dar daca a mai ramas ceva vointa in facere de bine, din ce credeti voi ca trebuie sa invatam(din greseli)ale cui, ale noastre in 1 si dupa mai vorbim. Nu sunt un invatat dar undeva se spunea ca cel fara de greseala sa decida!?¿ undeva pe aci sunt spusele. asa ca sa lasam trecutul si sa vedem ce se poate face de aici inainte.

  Răspunde
 • duminică, 02-03-08 la 15:10
  Permalink

  cand strangeti instalatiile de la sarbatorile de iarna

  Răspunde
 • sâmbătă, 08-03-08 la 20:51
  Permalink

  nu mi se pare corect sa acorzi dreptul unui individ incult si cu multa rea vointa precum .. un asa zis locuitor al Asa-ului… si ca atare incerc sa imi dau seama ce anume incearca sa demonstreze.mi se pare un dobitoc care sigur lucreaza in SPANIA si care daca are ceva mai multi bani in cont decat majoritatea celor care au ramas in comuna si care cu adevarat sufera din cauza lipsei asfaltului si a multor altor incoveniente specifice satelor Romaniei considera ca are dreptate in tot ce spune!mai bun ar fi pt el un huuuaaaa dom(se scrie domn sau poate dom-le)! S i daca se crede mai bun decat primarul actual sau oricare va veni in urma alegferilor sa lase deoparte demagogia si sa faca ceva concret sau sa propuna ceva concret care sa faca bine comunei!

  Răspunde
 • miercuri, 19-03-08 la 21:05
  Permalink

  Nu stiu daca s-a observat,dar avem cred eu realizarea anului: S-a amenajat in mod rustic targul de la Asau. Credeti-ma pe cuvant ca umblu in multe targuri si nu am vazut inca asa ceva.S-a inteleg ca sant si FRAIERI care platesc taxa pentru asa conditii? Oare si pentru amenajarea unor minime conditii in targ sant necesare fonduri(de care primaria duce lipsa)din moment ce sant ceva utilaje de transport si excavare si o ceata de oameni care primesc ajutor social ?

  Răspunde
 • miercuri, 19-03-08 la 22:13
  Permalink

  În primul rând salut cititoii acestui site. Am ramas surprins de câţi asauani s-au „înghesuit” sa comenteze, sa bârfească, să se certe. Totuşi cred că mai sunt şi asăuani care vor să facă ceva pentru comuna lor(felicitări domnului Maricel Raţă) nu doar să „comenteze”. Sunt tânăr şi încă mai sper că Asăul nostru va deveni o comună modernă, cu un cămin cultural nou, cu o sală sportivă sau o bază sportivă în care să ne putem petrece o parte din timpul liber. Dar acest vis se poate implini doar cu ajutorul nostru, al celor interesaţi de soarta comunei. Poate sunt prea melodramic dar cu cearta nu rezolvăm nimic.
  Mai am şi un răspuns la comentariul 65: la ultimele alegeri a fost o alternativă chiar bună dar totuşi nimeni nu a luat-o în serios(d-l Albu Simion).
  Sper să nu fi supărat pe nimeni cu acest comentariu.

  Răspunde
 • miercuri, 30-04-08 la 19:48
  Permalink

  Eu nu comentez nimic o voi face dupa alegeri

  Răspunde
 • sâmbătă, 28-06-08 la 20:25
  Permalink

  De ce credeti ca s-a dus si d-l Dan Tatavu? a plecat doar fizic! In Asau au ramas membrii asociatiei care continua activitatea inceputa de d-l Dan. El a fost doar persoana care a fondat Asociatia Bradul Asau. Toti asauanii, si nu numai, sunt invitati sa faca parte din asociatie. ASOCIATIA ESTE A ASAUANILOR nu a d-lui Dan Tatavu. Fiecare dintre voi are un cuvand de spus.

  Răspunde
  • sâmbătă, 04-04-09 la 9:47
   Permalink

   De cand se discuta aici..si eu nu am stiut nimica!
   Da,multe probleme in Asau,oameni buni,harnici,pacat ca sunt usor de influentat in preajma elegerilor,dar si cand om prinde la minte..(si eu sunt tot asauan) multe nu or mai fi cum sunt acum.
   O zi buna!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.