Program prelungit la Pașapoarte până la sfârșitul lunii august

pasaportÎncepând cu data de 8 august 2013, programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple se prelungește, datorită numărului crescut al solicitărilor.

Astfel, în perioada 8 august -31 august 2013, cetățenii se pot adresa Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi  Evidenţa Paşapoartelor Simple Bacău zilnic în intervalul orar 8.30 – 18.30.

În această perioadă se înregistrează o creștere a cererilor pentru eliberarea sau preschimbarea pașapoartelor la nivelul județului Bacău, datorată şi prezenţei în număr mare a cetăţenilor români stabiliţi în străinătate. Pentru a nu bloca accesul la ghişee şi programul personal al cetăţenilor, funcţionează camera live ce permite cetăţenilor să urmărească pe internet evoluţia numărului de ordine, accesând link-ul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple de pe site-ul Instituţiei Prefectului – judeţul Bacău: www.prefecturabacau.ro, a declarat Carmen Cioltan, purtător de cuvânt al Prefecturii Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.