Prinşi în trafic de poliţişti, sub influenţa alcoolului

În data de 27 februarie , în jurul orei 09.00, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat, în trafic, un tânăr de 26 de ani, din com. Odobești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Bârladului, având o alcoolemie de 1,13 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

În data de 1 martie, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au oprit, pentru verificări, un tânăr de 22 ani, din com. Faraoani, care conducea un autoturism pe DJ 119 din satul Faraoani.

Tânărul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.