Prins în flagrant în timp ce primea un colet cu droguri de mare risc

Flagrant droguri468 de grame de JWH-250, substanţă din categoria drogurilor de mare risc, urmau a fi comercializate în judeţul Bacău printr-un magazin tip „coffe-shop”.

Poliţiştii au prins în flagrant tânărul care primea coletul, provenit dintr-o ţară din afara U.E.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog împreună cu cei din cadrul B.C.C.O. Bacău, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, cu sprijinul I.P.J. Bacău – S.P.I.R au prins în flagrant un tânăr din municipiul Bacău în timp ce primea, printr-o firmă de curierat, un colet dintr-o ţară din afara U.E.

Coletul conţinea cantitatea de 468 grame JWH-250, substanţă aflată pe tabelul anexă nr.1 din Legea 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului de droguri.

Din cercetări s-a stabilit că drogurile urmau să fie comercializate prin intermediul unui magazin tip “coffe shop” din judeţul Bacău.

Pe numele tânărului de 22 de ani a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. El a fost prezentat Tribunalului Bacău, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

One thought on “Prins în flagrant în timp ce primea un colet cu droguri de mare risc

  • vineri, 17-09-10 la 5:03
    Permalink

    Specificati si numele acelui magazin pentru a sti cum sa ne ferim de asemenea otrepe.Cine stie,maine-poimaine astia sunt in stare sa ne puna droguri in bautura ca sa ne faca dependenti.
    De ce nu dati numele persoanei respective?Cine este,sa fie clar un exemplu negativ.Asaaa…nimeni nu-l stie,ce hram poarta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.