Primaria Bacau


Primar – Romeo Stavarache

Primar al Municipiului Bacau din anul 2004

Date personale:
Data nasterii: 22.07.1962 – Focsani, jud. Vrancea
Starea civila: casatorit, 2 copii

Studii:
– Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Ingineria Materialelor (1987)
– Curs de management si marketing la University State – Washington, SUA (1996)

Activitatea profesionala:
– 1987 – 1994 inginer la SC AEROSTAR SA Bacau
– 1994 – 2004 manager la SC PROD CRESUS SA Bacau

Realizari profesionale:
16 brevete de inventii in domeniul auxiliarilor chimici pentru industria textila La salonul Mondial al Inventiilor „EUREKA” – Bruxelles 2002
– Medalia de aur pentru „Compozitie pentru tratarea materialelor textile”
– Medalia de aur pentru „Compozitie antistatica pentru textile”
– Medalie de argint pentru „Compozitie pentru emolierea materialelor din lana si lana in amestec”
– Marele premiu al juriului
La Salonul International al Inventiilor – Moscova 2004:
– Medalia de bronz pentru „Compozitie pentru tratarea materialelor textile”
Membru fondator al Societatii Inventatorilor din Romania

Activitatea politica

Presedinte al Organizatiei Judetene PNL Bacau
Membru in Comitetul Executiv National PNL

Primaria Bacau: audiente

Băcăuanii pot solicita lunar audienţe la primar, la cei doi viceprimari, la administratorul public şi la secretar. Programul de audienţe este următorul:

– În prima miercuri din lună, administratorul public Constantin Geoseanu, pe probleme de asociaţii de proprietari şi angajări;
– În cea de-a doua miercuri din lună, viceprimarul Dragoş Luchian, pe probleme de urbanism;
– În cea de-a treia miercuri din lună, primarul Romeo Stavarache, pe probleme de cumpărări, vînzări, repartiţii şi ajutoare;
– În cea de-a patra miercuri din lună, viceprimarul Constantin Drăgănuţă, pe probleme de asociaţii de proprietari, repartiţii;
– Secretaul municipiului, Ovidiu Popovici, susţine audienţe în fiecare zi de joi.

Înscrierile în audienţe se fac la sediul Primăriei Bacău, la Compartimentul Consiliere Cetăţeni. Inscrierea se face în ziua de luni premergătoare zilei de audienta. Totodată, băcăuanii pot sesiza diverse probleme la numărul de telefon 984 – „Alo, domnule primar”.

59 de comentarii la „Primaria Bacau

 • duminică, 08-10-06 la 14:43
  Permalink

  intrebare pe ashtia care pac transport public an comun cine ai verifica???????astepti cate 2 ore an statie shi cand vine e atat de plin ca aerul care mai ramane anauntru mai ajunge la un sfert din oamenii care sunt anauntru.ar trebui sa li se faca un program pe care sal respecte nu sa plece cand vor ei dupa ce ne andeasa pe toti ca pe sardine!!!

  Răspunde
 • luni, 06-11-06 la 14:25
  Permalink

  Nu sunt de acord cu pretul apei potabile livrat de RAGC Bacau,cu mocirla, ar trebui sa puna un pret final pentru toata populatia Bacaului in care sunt incluse toate cheltuielile, inclusiv pierderile. uni platesc mai mult si alti mai putin chiar daca nu consuma.Pentru ce sa platim pierderi ? daca nu sunt pierderi in instalatia proprie. Nu mai sunt bune apometrele care sunt omologate de ISCIR. RAGC,CET,E-ON,GAZ-Electrica etc. ar trebui sa plateasca comision de 10-15 % din incasari locatarilor pentru ca plateste o persoana din venitul propriu pentru colectarea sumelor de bani, chiar si la alti furnizori de servicii.Nu va mai pomana de acum inainte. cu desebita stima, Ioan David

  Răspunde
 • duminică, 03-12-06 la 21:32
  Permalink

  dac stau in centrul orasului,chiar trebuie sa suport muzica ce mi se canta sistematic din parcul trandafirilor de 4 zile?inteleg ca e luna sarbatorilor de iarna,dar asa cum cei de pe mioritei sau carpati au liniste,nu cred ca e iesit din comun daca vreau si eu acelasi lucru.in speranta ca cineva o va opri sau macar o va da mai incet,multumesc anticipat.

  Răspunde
 • luni, 01-01-07 la 2:17
  Permalink

  nu am primit nici acum raspuns la intrebarea mea desi il astept de mult. Va rog sa nu ocoliti intrebarea mea. La Multi Ani!

  Răspunde
 • duminică, 04-02-07 la 21:53
  Permalink

  Nu inteleg si nu vad logica cum un proprietar de centrala propie care nu este racordat la utilitatile blocului, care nu are nici un contract de livrare a energiei termice, trebuie sa suporte celtuieli deoarece trec tevile prin apartament ( care sunt izolate ) si un nou exemplu asociatia 30 pune un comunicat pe usa scarii : ,,In cazul in care subsolul blocului ( subsol care intri aplecat si mergi pe vine si ingheti in el) nu are izolatia tevilor facuta corespunzator, caldura subsolului este suportata si de proprietarii cu centala termica ” Nici baza legala nu este trecuta macar si in primu rand nu stiu cum o asociatie de propietari este mai presus de lege si se tot felul de interpretari ale ei. Locatarii care au montate repartitoare de caldura nu au acum nici un interes sa izoleze tevile, dar tevile de caldura de la baie care sunt groase de 1 tol nu au nici un fel de repartitor ( se pot verifica oricand ) ex. blc 114,116, 118,124 etc. de pe str. milcov .Deci pierderile care sunt ar trebui cautate tot la cei cu repartitoare , beneficiaza de caldura care nu este contorizata.
  Si un alt exemplu tot la asociatia de locatari 30, se percepe taxa de trimitere in judecata a rau platnicilor de 60 – 70 ron, in cazul in care legea prevede ca nu se percepe taxa de timbru, si nu are baza legala de percepere a acestei taxe.

  Răspunde
 • vineri, 27-04-07 la 13:56
  Permalink

  va rugam sa faceti verificari-controale la sefii de scara de pe,, RADU NEGRU 2 SC B” pentru ca se fac magarii mari cu asa zise pierderile de ape ,avem apometre asa ca nu are cum sa iasa pierdere sa vina cineva in control ca ne-am saturat,daca nu facem plingeri mai departe ca nu se iau masuri .

  Răspunde
 • vineri, 22-06-07 la 22:27
  Permalink

  as dori sa le dati prime mai mari acestor nesimtimtiti de functionari de la serviciul de taxe si impozite impreuna cu seful de directie pentru ca fac o treaba de milioane de lei din banii contribuabililor . adica nu respecta programul in primul rand care este afisat si raspun la misto si plus de asta se bazeaza si pe militianul de la poarta in caz ca le atrage cineva atentia.

  Răspunde
 • vineri, 22-06-07 la 22:31
  Permalink

  e in stare cineva din primaria aia sa ii verifice pe acesti nesimtiti care la ora 14-30 inchid casele si isi fac de lucru cu niste foi eventual niste gainarii la modul ca primesc prin spate nemuri sau mai stiu eu ce pentru o bere sau altceva . sa va fie rusine spagarilor

  Răspunde
 • duminică, 24-06-07 la 12:17
  Permalink

  ascultati!!!, voi!, toti numitii in functii ce ar trebui sa serveasca cetatenii romani si nu numai, ar trebui sa va tineti de mana si sa treceti oceanul inot (noi romanii vom ramane cu speranta ca colegul va va trage in jos si veti inghiti apa atat cat amar am inghitit si inghitim noi din pricina voastra).

  Răspunde
 • luni, 23-07-07 la 16:22
  Permalink

  Domnule primar Romeo Stavarache, de ce a fost inchisa cismeaua din gara Bacau? Era singura sursa de apa curata pentru cei care nu au suficienti bani sa cumpere zilnic apa minerala. Stiti foarte bine ca apa de la robinete este atat de mizerabila incat si daca ne spalam cu ea ajungem sa avem probleme de sanatate. Va promit solemn ca va mai votez, cand aceasta cismea va fi pusa iar in functiune. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  Răspunde
 • joi, 20-09-07 la 22:19
  Permalink

  Suntem un grup de cetateni uitati de lume, escaladand zilnic gaurile strazii Letea. Toate strazile Bacaului se acopera cu vesmant negru, iar noi asteptam iarna pt. a ne acoperi gaurile din strada cu un vesmant alb. Ii multumim anticipat lui Mos Craciun pt. zapada pe care ne-o va oferi si in acest an si ne va salava de la distrugerea amortizoarelor. D-l Mos Craciun, la urmatoarele alegeri, pe tine te vom vota!!!!

  Răspunde
 • miercuri, 26-09-07 la 19:45
  Permalink

  Cand aveti de gand sa rezolvati iluminatul public pe Banca Nationala 44? A trecut mai bine de o luna de cand este bezna!Vin alegerile la anul? Ce bine!!!!!!!

  Răspunde
 • miercuri, 05-12-07 la 13:50
  Permalink

  amcunoscut bucuria de a-mi se naste primul copil
  am cunoscut cu tristete sistemul birocratic din primarii dar oare cum sa intamplat dupa inregistrarea legala a acestuia m-am prezentat la primarie pt. fi informat de actele necesare pt a obtine depturile sociale de dupa nasterea acestuia ,la primaria centrala am fost indrumat pe str. st. cel mare si mi-sa dat un nr. de telefon ,sun la acel nr. i-mi raspunde cineva si intreb ce acte i-mi sunt necesarei-mi comunica ca trebuie sa ma prezint acolo ca pe langa acea lista de acte trebuiesc complectate si niste formulare tipizat,ma duc iau aceste tipizate si constat ca este un singur formular dar trebuie complectat de trei ori cu aceleasi date si atasat fiecaruia a lista de copii dupa actele mele ale sotiei si male copilului
  ma conformez si gandesc in acelasi timp ca le voi inmana la birouri diferite cu persoane diferite dar stupoare dupa buna intampinare a gardianului de la intrare care nu stiu de cand este functionar public si tine loc de birou de informatii si e.t.c. ma prezint in fata biroului la care se afla o singura persoana si-mi preia toate cele trei cereri spunanadu-mi sa astept solutionarea lor minim o luna cand legea sune maxim 30zile dar astept in final ma prezint la primaria centrala la caserie cu sotia si copilul ca nu se poate decat mama sa ridice acel ajutor ok sunt rugat sa astept afara din caserie astept dupa o luna si mai bine ma prezint pe st. cel mare la caserie cu program pana in 12 pt alt ajutor numit trusou si stupoare casiera lipseste astept in jur de doua ore eu sotia si copilul din timpul meu din ziua mea de munca pana la urma primeste sotia si acel ajutor dar acum stupoare pt a putea ridica alocatia si ajutorul social al sotiei a trebuit sa astept trei luni .
  ma intreb de ce trei cereri identice destinate pt. trei lucruri diferite cand se poate face una singura in care se poate stipula sau nu toate drepturile ?,de ce intervale atat de lungi cand noi salariatii platim impozite directe de oprite de la sursa ?,si de ce acest tratament ambigu distant si umilitor din partea institutiilor la care contribuim sistematic la bugetele si salariile acestora?

  Răspunde
 • luni, 17-12-07 la 17:37
  Permalink

  Domnule viceprimar Nicusor Onica,
  Daca ati acceptat sa va asumati aceasta functie onorabila si plina de raspundere, atunci fiti demn de ea !
  Faceti-va simtita prezenta in viata orasului!
  Functia de viceprimar nu-i de ici de colo!
  Faceti asta pentru ca mama dvs sa nu fie nevoita sa plece capul cand se intalneste cu cunostintele sale , mandra fiind ca are fiul viceprimar.
  Va urez sarbatori fericite !

  Răspunde
 • vineri, 11-01-08 la 18:06
  Permalink

  Domnule Primar Stavarache,sunt din Onesti,oras de care va leaga anii de liceu.Avand in vedere ca ati fost candva onetean vreau sa-mi exprim indignarea asupra faptului ca pentru Bacau si bacauani Onestiul este tratat de parca na-ar face parte din judetul Bacau si n-ar aduce o importanta contributie la veniturile acestui judet.Unul din argumente este acela ca in mun.Bacau nu este nci o strada care sa aminteasca de Onesti.Vezi str.Romanului,Barladului,Moinesti etc.De asemenea pe nici un indicator de retea rutiera nu este scris Onesti ci Brasov sau Slanic Moldova desi Onestiul este situat pe drumul european ce duce la Brasov.Un prieten de-al meu din Banat a fost in vara in nordul Moldovei si la intoarcere a vrut sa treaca prin Onesti, dar s-a ratacit:la intersectia de la „Narcisa” a luat-o inainte trezindu-se la Adjud intrucat pe indicatoare scrie numai Brasov.Sugerez ca,in acest sens, ca strazii Narciselor(caci oricum nu sunt narcisese in aceasta zona)sa i se schmbe denumirea in str.Onestiului.Cu deosebit respect,un onestean.Astept raspunsul dvs.

  Răspunde
 • miercuri, 16-04-08 la 11:47
  Permalink

  am fost la voi pt.a obtine o esalonare a platii amenzilor,si va-ti uitat ca la un sclav.amenzile le-am platit dar dispretul a ramas.

  Răspunde
 • vineri, 16-05-08 la 9:26
  Permalink

  Buna ziua,
  Programul de reabilitare termica a blocurilor vechi nu include decat blocurile de la strazile principale?
  Intreb asta deoarece stau intr-un bloc de pe strada Avram Iancu (Gara)construit prin anii ’60.
  Nu si aceste blocuri ar trebui incluse in acest program?

  Răspunde
 • joi, 05-06-08 la 20:06
  Permalink

  VRASEAU SA MA ADRESEZ SI EU DOMNULUI PRIMAR NUSTIU CUM POT OBTINE O AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE PENTRU UN BALCON LOCUIESC PE STRADA NARCISELOR BL 10 SC A AP 2NU SUNT PE FATA BLOCULUI SI PE SPATE NU ESTE NICI O PROBLEMA CUM AR FI TEVI DE GAZ SAU APA SE STIE CA SPATIU E DE 39 METRI LOCUIM 4 PERS SI SOCRUL MEU CHIAR NU SE POATE SAU FACUT ATATEA CONSTRUCTII IN BACAUL ASTA OARE NOI ASTIA MAI SARACI DOMNULE PRIMARNU PUTEM REZOLVA NIMIC IN LUMEA ASTA FARA SPAGA AM FACUT CREDIT IPOTECAR SI MIAM LUAT CASA NU AM ASTEPTAT SAMI DEA PRIMARIA SUNT EXTREM DE NEMULTUMITA IN PRIVINTA SERVICIILOR SUBALTERNILOR DUMNEAVOASTRA AM VRUT DE NUSTIU CATE ORI SA DISCUT CU DUMNEAVOASTRA DAR SUNT MAI RAI CAINII CA STAPANII VA MULTUMESC SI NU MA ASTEPT SA PRIMESC UN RASPUNS DAR VA ROG MAI GANDITIVA CATEODATA SI LA NOI OAMENII SIMPLI CARE VA RESPECTA CARE VAU DAT VOTU DE INCREDERE SI INDIFERENT DACA VOI PRIMI VREYUN RASPUNS SAU O SA VA VOTEZ SI DE ACEASTA DATA CA VREAU LA CARMA ORASULUI MEU SA FIE UN OM DESTEPT CULT ROMAN NU UN TIGAN CARE ADOMINAT BACAUL CA PE PROPIA CASA

  Răspunde
 • duminică, 22-06-08 la 11:47
  Permalink

  domnule primar romeo stavarache,aveti din partea noastra 6 voturi la alegeri,poate nu asa de importante numeric ,dar au fost date, acum ca si acum 4 ani doar ptr un singur lucru:rezolvarea noastra cu dosarul anl care zace la primarie din 2001!!!!cunosc alte persoane care au avut depuse actele mult mai tirziu si acum stau de mult intr-o locuinta!!stiti ce mi-au spus toti:,,prietene daca nu dai nu ai!,,i-am intrbat atunci,,cind,cui si cit sa-i dau,,dar nimeni nu mi-a raspuns!!eu unulk sincer nu cred in asa ceva !!cu mina pe inima va jur ca am incredere in primar si ceilalti din primarie!!de 7 ani asteptam sa ni se dea un semn!!din 2 in 2 luni mergem si intrebam la primaria 2 de dosar!am facut de-a acte si copiii de ma stiu si cei de xerox de acum!!as avea si eu o intrebare:CIT TREBUIE SA MAI ASTEPTAM?? SINT TOTUSI 7 ANI!!IN CITE AUDIENTE TREBUIE SA MAI MERGEM CA SA REZOLVAM PROBLEMA ASTA?? V-AS RUGA SA-MI DATI UN RASPUNS!! CU STIMA,G.MITICA.

  Răspunde
 • duminică, 29-06-08 la 18:22
  Permalink

  Domnule Primar!
  Mai verifiati inspectorii de la Asociatii de proprietari,mai sunt unii dintre ei care nu au nimic in comun cu obiectul muncii!

  Răspunde
 • vineri, 08-08-08 la 9:40
  Permalink

  Buna ziua! Ma numesc Borto Otilia si locuiesc pe Bicaz 166. Am o problema imensa legata de cainii din cartier. Domnule sunt atat de multi ca noaptea nu poti dormi din cauza lor. Nu am putut inchide un ochi toata noaptea din cauza latratului. Nu stiu ce faceti cu ei, nici nu ma intereseaza, doar scapati-ne fratilor de ei. Nici nu mai spun ca noaptea e o adevarata provocare sa treci pe langa cainii pe care ii intalnesti la tot pasul. Ca sa nu mai spun ca imi car copilul in brate, ziua in amiaza mare, de frica sa nu sara vreunul pe el. Vi se pare ca exagerez??? Poftiti Domnilor pe strada mea in cartierul meu si veti avea parte de adevarate aventuri. Faceti ceva, orice, doar scapati-ne de ei. Daca nu va permiteti, bagati Domule o taxa suplimentara ca la cate platim mai ducem una, doar sa ne scapati de ei. In speranta ca nu veti sta cu mainile in san dupa ce ne-ati promis marea cu sarea, astept beneficiile pentru o cerere atat de mica(zic eu). Daca nu, sunt in stare sa fac plangeri peste tot, ca sa va faceti datoria.
  Cu (as scrie respect, dar nu am pentru ce a va respecta, poate din cauza ca n-am dormit toata noaptea)… Otilia.

  Răspunde
 • luni, 08-09-08 la 12:51
  Permalink

  buna ziua .ma intereseaza sa stiu cand se discuta problema locuintelor sociale? multumesc

  Răspunde
 • vineri, 10-10-08 la 0:32
  Permalink

  Domnule Primar, se mai dau locuinte A.N.L. in toamna aceasta tinerilor care au disperata nevoie?

  Răspunde
 • vineri, 17-10-08 la 13:22
  Permalink

  buna ziua,domnule primar.Ma numesc Sarbu Nicoleta si va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se intimpla la primaria Ungureni.Pe data de 12.10.2008,parintii mei au implinit 50 de ani de la casatorie si au mers la primarie sa vada daca au si ei dretul la cei 500 de lei,iar domnul viceprimar a spus ca nu este lege data pentru asa ceva,ci doar daca vrea primarul benevol si daca are fonduri.va multumesc si astept raspuns

  Răspunde
 • sâmbătă, 18-10-08 la 14:14
  Permalink

  buna ziua,am si eu o intrebare.pt a plati un loc de parcare in spatele blocului meu,pt a nu mai fi ocupat de altcineva, ce trebuie sa fac si cat ma costa anual?

  Răspunde
 • miercuri, 12-11-08 la 14:20
  Permalink

  domnule primar va rog luati atitudine RAGC-ul comite multe abuzuri dar de data asta au exagerat rau. Au sistat APA RECE de 3 zile de pe 10 nov 2008 pe toata scara datorita datoriilor: osingura fam avea 1.1oo,oo iar 5fam insumau inca 1.000,00 iar ceilalti erau cu plata la zi.Pe 11nov s-a achita mai bine de jum din suma dar e a3a zi fara apa.Am 2 copii mici de 3 zile nu spal nu gatesc nu pot folosi wc-ul aici e vorba de IGIENA SI DE SANATATE . Este sistarea apei reci o forma de pedeapsa si a datornicilor mici si a celora fara datorii si o incalcare a drepturilor omului si un afront adus sanatatii publice…eu nu mai inteleg nimic!!!EU CRED CA CEI DE LA RAGC NU AU DREPTUL SA SISTEZE FURNIZAREA APRI RECI cu siguranta LEGAL NU ESTE CEEA CE FAC Ei !!Datorita apei murdare si cu rugina pe care oplatim de „buna” ADICA MENAJERA SI CHIAR POTABILA sunt nevoita sa cumpar apa plata apoi s-a stricat centrala, masina de spalat le-am reparat am cumparat filtru magnetic filtre ptr chiuvete si masina de spalat ,apoi apomertele de apartament etc etc . PE NOI SI PE MULTI ALTII CA NOI cine ne despagubeste? cumva RAGC-ul.NOI CONSUMATORII AVEM NUMAI „”DATORII”” da de drepturi nu vorbeste nimeni? Cam asa stau lucrurile domnule primar cetatenii au DATORII ca-n UE si DREPTURI ca-n lumea a3-a.VREAU APA RECE SA TRAG APA LA WC O SA SUN LA O TELEVIZIUNE PUBLICA LA ZIARE LOCALE SI NAT DAU SFOARA-N TARA trebuie sa se sesizeze cineva .RAGC-ul nu-i stapin iar noi cetatenii nu suntem sclavi pe plantatie…IMI CER SCUZE DOMNULE PRIMAR DA SUNT REVOLTATA RAU!!!!!

  Răspunde
 • sâmbătă, 06-12-08 la 21:32
  Permalink

  nu stiu daca citeste cineva din partea primariei aceste mail-uri dar suntem in luna decembrie si pe site-ul primariei nu a fost afisat nici un program ce va rula de sarbatori .sunt totusi niste datini care multi nu vor sa le piarda, cand aveti de gand sa le puneti la dispozitia publicului?( data,locatie,ora…e.t.c.). acest site nu a fost actualizat de la zilele bacaului la rubrica evenimente. trebuia cu o saptamana innainte de luna decembrie afisat programul, sa stim si noi cum ne organizam . de exemplu cand sa aprins bradul nu a stiut nimeni decat vreo doi care au ascultat radio,dovada nr. de persoane care au fost, vreo doua sute. si asa avem multe lipsuri dar macar informati sa fim, dar ce spun eu :astea sunt povesti.

  Răspunde
 • sâmbătă, 06-12-08 la 21:56
  Permalink

  domnule primar
  sunt foarte suparat nu pentru ca v-am votat si a doua oara pentru ca am vrut sa scapam de niste „hoti” ci pentru ca ne lovim din partea d-voastra de nepasare. stim foarte bine ca reprezentantii primariei isi fac treaba foarte putin, chiar deloc, dar asteptam din partea d-voastra sa luati atitudine. de ex: pe data de 05.12.2008 in jurul orei 15 pe str. pictor aman 1 s-a ridicat gunoiul. afara batea vantul si a imprastiat in timp ce se incarca in remorca toate pungile si hartiile ce puteau fi purtate de vant. erau 4 muncitori din care unu dadea cu lopata si ceilalti stateau. nici unul nu a binevoit sa puna o prelata sau sa stranga ce a dus vantul. mai degraba lasau gunoiul acolo ca mai era loc decat sa umple toate gradunile plus strazile din prejur de gunoaia si va rog sa ma credeti ca stau la parter si am strans din gradina trei pungi de gunoi lasand la o parte . ce era pe strada si in celelalte gradini. oare la noi nu vin sarbatorile? nu merita macar curatenie sa fie? asteptam sa dea zapada ca sa nu mai vedem gunoiul si uite asa toata lumea va fi multumita.

  Răspunde
 • vineri, 09-01-09 la 13:42
  Permalink

  gabriel.ajutorul social in comuna pincesti ajunge cu un an intirziere.de ce? si atunci se achita pe jumatate de ce? cine livreaza acesti bani in primarie? si cine papa jumatatea cealalalta?

  Răspunde
 • marți, 27-01-09 la 10:03
  Permalink

  Buna ziua! As vrea sa-i fac o invitatie oficiala domnului primar Stavarache sau celor ce sunt raspunzatori de reparatia drumurilor in Bacau, pe strada Vasile Lupu din cartierul Izvoare.Daca reuseste cineva sa iasa viu si nevatamat din mocirla de acolo, va informez ca voi repara eu drumul!Este inadmisibil!Nici macar masina de gunoi nu se aventureaza pe acolo! Si totusi, noi votam, noi platim…si ce primim inapoi? Bataie de joc si indiferenta!!!

  Răspunde
 • marți, 03-03-09 la 19:17
  Permalink

  Cand vor fi gata parcarile de langa blocuri si cat vom plati?

  Răspunde
 • miercuri, 11-03-09 la 9:05
  Permalink

  Domnule primar…. va invitam la o plimbare sub clar de luna pe strada noastra. Daca iesiti nevatamat din haitele de caini promit sa va votez si data viitioare. FACETI DOMNILOR CEVA CU ZECILE DE CAINI CA NU MAI PUTEM IESI DIN CASA!!!!!!!!!! Mai sunt oameni care mai merg si pe jos nu numai cu masina!!!

  Răspunde
 • miercuri, 18-03-09 la 18:29
  Permalink

  Buna Ziua.Va scriu in legatura cu nesimititii de soferi de autobuze. Nu este normal ca seara sa stea lumea in frig si ploaie cate jumatate de ora in statie si nataraii sa stea la capat de linie cate 3 autobuze si nici unul sa nu vina.Mai ales cele de pe traseul 22 vin o data la jum de oara si sunt pline ochi de pensionari.Nu mai conteaza ca oamenii merg la serviciu. S-a intamplat odata sa ni se inchida usile in nas si autobuzul sa plece pe loc, nu e corect sa hotarasca soferul cine urca si cine nu. Va rog mult sa luati masuri. L-as ruga pe domnul Stavarache sa vina sa stea o data macar in statie in fata mall-ului la 10 noaptea cand se inchid magazinele si sa vada cu ochii lui cum e. Sper sa luati cumva masuri. Va multumesc.

  Răspunde
 • joi, 19-03-09 la 18:21
  Permalink

  La comentariul stefanei pot sa adaug si eu ceva: Astia cu transpoertul in comun au inverstit o gramada de bani ca sa-si implementeze un sistem de monitorizare cu GPS. Vi se opare ca merg mai bine? Dar ca sa-si amortizeze costurile au marit pretul biletelor la 1,7 lei. De aceeea nu le convine concurenta!.

  Răspunde
 • vineri, 27-03-09 la 11:58
  Permalink

  Anul trecut Primaria a creat locuri de parcare printre blocuri asfaltand chiar si o parte din spatiile verzi.In momentul de fata o buna parte din acele locuri de parcare nu poate fi utilizata pentru ca la mai putin de trei luni(mai exact in luna Noiembrie 2008) de la acea asfaltare au venit cei de la CET si au spart asfaltul pentru nu stiu ce reparatii si de atunci pana in prezent mormane de noroi,bolovani si bucati de asfalt zac pe locurile unde ar fi trebuit sa fie parcari amenajate(vezi strazile Lalelelor si Viorelelor).Am inteles ca se vrea concesionarea acestor locuri de parcare.Sunt curios sa vad cum va concesiona Primaria locurile la care am facut referire.Pana una ,alta am ramas si fara spatiu verde si fara locuri de parcare.In speranta ca acest mesaj va fi citit de cine trebuie va multumesc anticipat pentru rezolvarea situatiei descrise mai sus.

  Răspunde
 • luni, 21-09-09 la 20:18
  Permalink

  DOMNULE PRIMAR CIND SCAPAM DE CIINI VAGABONTII DIN BACAU.I MI ESTE PUR SI SIMPLU SA SCOT COPILUL DATORITA ACESTU I FAPT.VA ROG SA NE SCAPATI DE EI

  Răspunde
 • luni, 16-11-09 la 23:30
  Permalink

  de ce nu isi fac treaba femeile de servici pe scarile blocurilor

  Răspunde
 • marți, 23-02-10 la 15:29
  Permalink

  DOMNULE PRIMAR CE FACEM CU GROPILE DIN ACEST ORAS.NU SA MAI INTIMPLAT ASA CEVA IN BACAU DE CIND SUNT SA VAD ASEMENEA CRATERE.NE DISTRUGEM MASINILE.CHIAR NU VA ESTE RUSINE?CE ATI PROMIS SI CE ATI FACUT.MAI RAU DE ATIT NU SE POATE.MA DEZAMAGITI.

  Răspunde
 • marți, 16-03-10 la 17:35
  Permalink

  Multumesc domnului Primar pentru promptitudinea cu care au fost acoperite cele trei gropi din trotuarul de pe strada Nordului si santul din parcarea blocului 1A1.
  Astazi data de 16.03.2010 gropile si santul sunt acoperite cu beton,…… calvarul a luat sfarsit.

  Se vede treaba ca se poate….trebuie doar ca domnul Primar sa mai dea din cand in cand….. cu biciul.

  Cu deosebita stima !

  Dumitru.

  P.S. Garantez si niste voturi la alegerile viitoare.

  Răspunde
 • sâmbătă, 29-05-10 la 19:41
  Permalink

  Dle Primar,ma aflu intr-o situatie incomoda ca locuitor in or.Bacau.
  De aproape 2 ani de cind s-a reabilitat str.Alba Iuluia cartier CFR un grup de copii in crestere ca numar acum circa 20 joaca turca in ficare zi ,poate numai cind ploua sau ninge nu,provocind un scandal imens de la ora 14 la ora 24 noaptea.Politia 2 sesizata telefonic ma indemnat sa depun o plingere scrisa.Cum sa fac eu asta ar trebui sa ma mut in strada sa imi pazesc masina sau sa imi pun paznic la poarta.Mentionez ca locuisc cu fiul meu care are o fetita de 4 luni.Am incercat un dialog cu copiii respectivi,se aduna din tot cartierul nu ai cu cine discuta.
  Va rog sa ma ajutati nu pot sa-mi fac dreptate singur ,sint in stare dar e contrar legii.
  Va multumesc!

  Răspunde
 • marți, 08-06-10 la 21:53
  Permalink

  dle primar , as dori sa stiu daca se mai fac mansarde, programul lansat de primarie, am depus cererea facuta de asociatia de locatari de 6 luni.cat trebuie sa astept ca sa stiu in caz contrar o fac eu dar sa stiu de ce am nevoie pt autorizatie.mentionez ca imi ploua in casa si trebuie urgent facuta.va multumesc

  Răspunde
 • luni, 14-06-10 la 15:23
  Permalink

  voi chiar credeti ca ne baga cineva in seama daca ne plangem pe orice fel de site. de bagat de baga…dar nu in seama. ce este frumos ca fiecare dupa o intamplare nefericita intra aici si posteaza. ce nu este frumos este ca toate problemele noastre raman nerezolvate si asa vor ramane daca nu vom fii toti uniti…bogat cu sarac.

  Răspunde
 • miercuri, 01-09-10 la 9:50
  Permalink

  Domnule primar , cand ne-ati vizitat scoala unde functionez ca profesor, am fost onorati si discutiile deschise si frunctuoase ne-au facut sa ne simtim bine si , datorita unei deformatii profesionale v-am dat si o nota la purtare : nota 10 si am zis :”asa da primar!”. As vrea sa va dau si a doua nota ca sa putem incheia media pentru anul scolar trecut , asa ca discutia in speta este cu privire la Aleea Eternitatii, straduta pietonala care face legatura intre cartierul Cornisa I si Piata Sud si se afla intre Cimitirul Central si Universitatea Bacau. Aceasta alee a fost deteriorata datorita lucrarilor, apoi asfaltata , dar asfaltul n-a tinut nici o luna si s-a stricat din nou( treaba de mantuiala), iar acum s-a turnat doar niste pietris, pe care este cumplit de greu de circulat ,mai ales pentru mamele cu carucioare de copil, sau chiar pentru restul pietonilor. Va rugam faceti ceva sa se urgenteze aceasta lucrare , ca vine iarna si va fi si mai greu . Cu respect si consideratie.

  Răspunde
 • marți, 14-09-10 la 15:59
  Permalink

  am ajuns la disperare cred ca trebuie sa chemam televiziunile si ziarele nationale cu vecinul nostru.barbieru ionut care dezmembreaza masini pe toata stada 13 septembrie si face zgomot si mizerie de nedescris suntem majoritatea pensionari nu ne putem odihni am facut memoriu la pol.primariei v am mai scris dar fara folos se lauda pe strada ca cumatru cu anume domn popovici si nu l i…ntereseaza nimic ne ameninta injura va rugam sa luati masuri urgent

  Răspunde
 • sâmbătă, 06-11-10 la 17:39
  Permalink

  va rog sa faceti un contol la asociatia care administraza calea republicii nr 33 sc c nu pot sa va spun dece dar mergeti sau trimiteti pecineva un control in dosare astept raspuns

  Răspunde
 • luni, 22-11-10 la 14:46
  Permalink

  Buna ziua,
  Domnule primar,am o problema legata de ,,Asociatia de proprietari nr.60 din Bacau.Va relatez urmatoarele:
  -sa spart o teava pe casa scarii,am schimbat-o,am platit 30 Ron urmand sa ne recuperam banii.Am fost la asociatie,doamna de la asociatia ne-a platit suma de bani spunand ca va recupera de la fiecare locatar .Am facut un referat in care am relatat cele intamplate si ne-am dus cu el la asociatie pentru al preda,doamna de la asociatie mi-a oprit mie suma de bani spunand ca este prea multa treaba de facut ,prea multe acte de intocmit si sa-mi recuperez eu banii.Mi-a vorbit foarte urat,tot timpul ma incarca cu coeficient de pierdere la apa………..si asa mai departe.Va rog sa luati masurile necesare.Astept raspunsul dumneavoastra.
  Cu stima,Roxana Avram.

  Răspunde
 • sâmbătă, 22-01-11 la 16:56
  Permalink

  Dl.Primar cu respectul care vil port, va fac cunoscut ca in urma recalculari pensiei militare nu mai am resursele necesare sa achit taxele si impozitele locale.Ca om politic va rog sa va adresati Presedintelui si Premirului asa cum au incalcat Constitutia Romaniei,as voi proceda si eu.

  Răspunde
 • joi, 03-02-11 la 12:01
  Permalink

  Ma numesc Adam Vviorel am 32 ani casatorit un copil.Stau cu chirie de 200 euro pe luna din 07 03 2010 si as dorii daca se poate sa luam o casa prin anl bacau. Locuesc pe str constructorului nr 6 d 6. va rog din tot sufletu sa ne ajutati sa pute sa luom o casa prin anl.Stiu ca este greu si ca sunt mai multi an conditiile noastre,dar totusi cred antro posibila minune sa ne ajutati sa avem casa noastra,adica daca tot platim chirie 200 euro cred ca ne-am descurca sa platim ratele la anl bacau.Cred ca un strop de noroc avem fiecare dintre noi?Aceasta casa ar fii un vis frumos.Sotia lucreaza eu la fel baiatul anvata fb.si cred ca aveti suflet bun sa ne ajutati?Poate ca nu am fost foarte convingator.Va multumesc din tot sufletu ca ati citit mica scrisoare si poate aveti bunatatea sa ajutati o fam tanara,corcta din toate punctele de vedere.VA MULTUMIM FAM ADAM VIOREL. PT DL.PRIMAR STAVARACHE 03.02.2011.

  Răspunde
 • joi, 24-03-11 la 13:31
  Permalink

  Buna ziua dl.primar as dori f,mult sa stiu daca cititi vreodata aceste mesaje?Bineinteles sunt toate mesaje de disperare si strigate de ajutor…Eu va-m scris multe dar nu mi sa raspuns niciodata!!!!Disperarea mea este ca caut un loc de munca ca infirmiera sau ingrijitoare la gradinita,de 1 an bat la nenumarate usi dar nu ma baga nimeni in seama!Ce sa fac ca am ajuns la disperare de necaz!Nu cer ajutor cu bani sau pomana cer un loc de munca…cand deschideti spitalul nou sa stiu si eu!Poate am noroc si eu la un loc de munca,va rog sa ma informati daca stie cineva de locuri pt.infirmiera spital,clinica sau gradinita nr.tel;0754288467 multumesc!

  Răspunde
 • duminică, 27-03-11 la 1:04
  Permalink

  DOMNULE PRIMAR CE FACEM CU CIINI DIN BACAU?NE MANINCA DE VII.DE CE NU FACETI NIMIC?AM FACUT ZECI DE SESIZARI SI NIMIC.FACETI CEVA LASATI PROTECTIA ANIMALELOR CA ACEIA SE AGITA PT.BANI DIN AFARA DOAR ATIT SI NOI SUFERIM NU PUTEM SA MERGEM NICI IN PARC CU COPII.SE POATE ASA CEVA?VETI PERDE MULT DACA NU FACETI CEVA URGENT

  Răspunde
 • vineri, 28-10-11 la 14:27
  Permalink

  suntem in 28oct si strada lalelelor nu a primit caldura de la cet.intrebari:
  1,cine plateste pentru disconfortul creat
  2,cine imi plateste factura la curent
  3,cand se rezolva totusi problema?

  Răspunde
 • duminică, 05-02-12 la 16:30
  Permalink

  SUNTEM IN 05/02/2012 ORA 15/00 STRZILE DIN BACAU SUNT PLINE DE ZAPADA AZI NU AM VAZUT NICI O MASINA DE DEZAPEZIT , SE CIRCULA FOARTE GREU PERPEDIS NU SE MAI PUNE PROBLEMA CIRCULATIEI CU MASINA . DACA ASA CEVA SE INTIMPLA IN ZONA CENTRALA , STR. N.TITULESCU , N. BALCESCU , SOIMULUI ETC. CE SA MAI ZICI DE STRAZILE DIN CARTIERELE MAREGINASE BACAULUI . AM PLATIT SALUBRITATE SI PT. CURATAREA ZAPEZII NU NUMAI PT. RIDICAREA GUNOIULUI NU ?

  Răspunde
 • luni, 06-02-12 la 14:43
  Permalink

  Cred ca au luat banii si iau cheltuit pentru ca iarna se anunta fara zapada,Trebuie sa le cerem demisia si sa justifice bani daca nu confiscarea averilor si puscaria.

  Răspunde
 • marți, 16-10-12 la 18:55
  Permalink

  Cu tot respectul pe care-l meritati,ma adresez d.lui primar care cu atata emfaza si plin de incredere(in propria persoana)spune de faptele bune facute (la televiziune)pentru bietii bacauani,ca-ti vine sa-i strangi mana.Dar realitatea e putin deformata,domnule!Cartierele mai marginase parca ar fi copii lui vitregi.Spre exemplu,cartierul Letea ”vile”este lasat la voia cainilor vagabonzi,a intunericului si de un biet trotuar-nici nu putem visa!Oare cui platim noi taxe si impozite ?Se cere sa nu facem discriminare,dar d.tra-faceti si inca….jenanta! Bine ca suntem buni votanti! Sa fiti sanatos si sa dormiti bine !!!

  Răspunde
 • vineri, 26-10-12 la 14:02
  Permalink

  ce fel de site e asta cu asa putini vizitatori?
  eu din cartierul cfr zic la fel cu Maria

  Răspunde
 • luni, 23-09-13 la 10:53
  Permalink

  Dle Primar R.STAVARACHE,suntem o multime de oameni care locuim in mun.Bacau de zeci de ani si trebuie sa circulam frcvent cu bicicleta spre com.N.Balcescu,Faraoani unde trebuie sa ne ingrijim de unele probleme cu caracter agricol si familial.Deasemenea din aceste localitati destul de multe persoane fac naveta cu bicicleta spre Bacau fiind angajati la diferite firme.Dle PRIMAR avem grave probleme cu haitele de caini fara stapani care ne ataca,ne musca de picioare si ferindu/ne dam prilejul unor grave accidente de circulatie.Dle PRIMAR sa dispuneti urgent strangerea tuturor cainilor fara stapan de spatiul public si daca nu sunt adoptati ferm in termen legal[18 zile],sa fie eutanasiati,.Cu respect PETRU ANTAL CIONTA str.M.Costin 19A15.

  Răspunde
 • vineri, 18-10-13 la 1:53
  Permalink

  BUNA DIMINEATA D-LE PRIMAR , R.STRAVARACHE , DE PE DATA DE 09.10.2013 , PE STRADA CARPATI NU ESTE LUMINA NOAPTEA , AM DAT TEL LA O-NE SI MI SA COMUNICAT CA PRIMARIA A DAT ORDIN SA SE INTRERUPA LUMINA , IN 34 DE ANI NU SA PUS O BORDURA LA TROTUARU DE LA BLOCU 29 SC C , D . E , AU DISPARUT COSURILE DE GUNOI , CARE ERAU MONTATE PE TROTUARE , CAND SAU ASFALTAT STRAZILE AU ACOPERIT SI CANALE DE SCURGERE A APEI CAND PLOUA , LA NARCISA SE POATE MERGE CU BARCA CAND PLOUA , UMBRARESC AR FI BINE SA PLATEASC CE A ACOPERIT , SI AR FI BINE SA SE MAI VERIFICE APARTAMENTELE CA SANT NAI MULTI LOCATARI DECAT SANT LA ASOCIATIE TRECUTI , TREBUIE DISCUTAT CU PRESEDINTI DE ASOCIATIE PROBLEMA ASTA , MULTI SEFI DE SCARA AU REDUS LOCATARI DIN CARTILE DE IMOBIL , SI ISI IAU DREPTU , AU FACUT AVERE CU ASA CEVA SI NU LE MAI INTRA IN PIELE , AR FI BINE SA LE FACA VERIFICARI LA AVERE LA SEFI DE SCARA . CU STIMA

  Răspunde
 • duminică, 18-05-14 la 16:27
  Permalink

  Buna ziua Domnule Primar ! Va roaga un concetatean al acestui municipiu in varsta de 89 de ani de pe strada Ciresoaiei nr 68,cartier Izvoare ,sa-mi puneti si mie la stalpul electric de pe str.corpul de iluminat ,corp de iluminat pe care firma ce a executat lucrarile cu 3 ani in urma au uitat sa-l mai puna,ia eu de atunci merg mereu la primarie la serviciu care se ocupa cu iluminatul electric dar de fiecare data imi zice ca firma aceea nu mai lucreaza ca nu mai colaboreaza cu ea dar se rezolva am fost trecut de fiecare data intr-un registru si uitati domn”Primar nu s-a rezolvat nimic .Eu va multumesc ,crezand ca de aceasta data se v-a rezolva aceasta problema,toti vecinii au seara becurile aprinse numai eu ca-s mai batran sunt uitat de serviciul de iluminat public.VA MULTUMESC .inca odata dar mentionez ca nu pot trece cu vederea faptul ca ati realizat foarte multe obiective importante pentru Bacau motiv pentru care am fost alaturi de dumneavoastra ori de cate ori m-ati solicitat si voi raspunde la chemari si de azi inainte si oricand,va roaga un strabunic sa-i mai luminati drumul atat cat mai traiesc .VA SUNT ALATURI MEREU CA MERITATI !

  Răspunde
 • marți, 15-09-15 la 13:28
  Permalink

  Buna ziua,

  domnule primar, cand se termina lucrarile de reabilitare termica din centrul orasului vis-a bvis de primarie ( Marasesti Bl 11)? va intreb pentru ca termenul definalizare al acestei lucrari asa cum apare pe panoul de semnalizare a-l lucrarii este ( a fost) 27.08.2015!. si la aceasta ora in parculetul din spatele blocului zac mormane de pamant, de fapt, zona nu mai arata a parc. unde ati gasit incopetenta firma din Botosani care a realizat aceste lucrari? prea multa bataie de joc la adresa cetatenilor contribuabili!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.